Foto: CSM Reşiţa Facebook

ASU Politehnica a disputat în Valea Domanului cel de-al cincilea joc de verificare al iernii. “Băieţii în ghete” au înregistrat al doilea egal consecutiv, după 1-1 cu Ghiroda, elevii lui Cosmin Petruescu remizând acum cu CSM Şcolar Reşiţa, scor 3-3, în primul joc disputat pe teren străin în 2019.

Chiar dacă nu a mai fost vorba de un joc pe Baza 2 Politehnica, alb-violeţii nu au schimbat prea mult condiţiile de joc. ASU Poli a evoluat pe “sinteticul” din Valea Domanului, unde s-au văzut conduşi cu 2-0, dar au egalat până la pauză după reuşitele semnate de Bogdan Vasile (min. 39) şi Vidrăsan (44). Mai mult, în partea secundă timişorenii au trecut în avantaj după o reuşită frumoasă din afara careului semnată de Alin Manea, în minutul 51. CSM Reşiţa a reuşit apoi să puncteze pe final pentru 3-3, reuşitele gazdelor din acest meci fiind semnate de ex-polistul Marius Staicu (dublă) și Dragoș Săulescu.

“Am luat trei goluri pe trei greșeli personale, greșeli pe care mult mai ușor le putem corecta în perioada următoare. Am dat șanse tuturor jucătorilor pe care i-am avut la dispoziție și, din cauza lotului restrâns pe care îl avem, pe unii i-am folosit pe alte posturi decât posturile lor de bază”, a spus Cosmin Petruescu după joc.

“Conferenţiarul” a mizat şi în acest joc pe paraguayanul Jorge Alvarenga şi brazilianul Lucas Fabricio, jucători testaţi în continuare. În condiţiile în care Călin Jurj este în continuare la lotul U19, aflat într-un stagiu în Grecia, pe postul de fundaş deapta a fost folosit în continuare Ionuţ Plămadă. Următorul amical al lui ASU Poli va fi miercuri, la Timişoara, cu ACS Dumbrăviţa.

Iată şi echipele care au evoluat în acest meci:
CSM Reşiţa: Zimmermann – Bogdan, Bacter, Săndescu, Vadasis – Săulescu, Mierlici, Breșneni, Vădrariu – Staicu, D. Ene. Antrenor: Leo Doană. Au mai intrat: Toader, Vlădia, Giurică, Găman, Baghera, M. Musteţa, Toma, Babei, Dalea, Pervescu

ASU Politehnica: Murariu (D. Munteanu) – I. Plămadă (Cojocaru), Mera, Scutaru, Cherecheş (Lucas Fabricio) – B. Vasile, Vidrăsan (Ignea) – A. Manea, M. Ene (Alvarenga), Schieb (Coadă) – Cr. Ene (Dros). Antrenor: Cosmin Petruescu.

Articol scris de Cornel BIHOLARI