Ovidiu Alexandru Bic inscrie un gol in poarta lui Flavius Croitoru in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si CS Mioveni, contand pentru mansa tur a barajului pentru promovare in Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, duminica 9 august 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chindia Târgoviște a câștigat cu 2-0 turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, la Ploiești, în fața lui CS Mioveni, locul 3 din Liga 2.

Dâmbovițenii au început foarte bine partida și au controlat jocul. Presiunea gazdelor a crescut constant, iar în minutul 14 Bic a reușit să deschidă scorul, păcălindu-l pe Croitoru cu un șut plasat din interiorul careului. Chindia a rămas sus și a continuat să pună în pericol poarta adversă. Yameogo și Andrei Șerban nu au reușit însă să-l mai invingă pe portarul argeșenilor, iar tabela nu s-a mai modificat până la pauză.

Ionut Burnea si Cristian Daniel Negut in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si CS Mioveni, contand pentru mansa tur a barajului pentru promovare in Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, duminica 9 august 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Repriza a doua a început tot cu Chindia în ofensivă, însă Yameogo a mai irosit o șansă de a dubla avantajul echipei sale. Prima ocazie importantă a celor de la CS Mioveni a venit în minutul 57, când Massaro a șutat plasat, dar Aioani a respins. Italianul și-a mai creat o ocazie bună în minutul 73, dar a irosit-o, mingea trimisă de el nu a mai ajuns la Balint, aflat într-o poziție excelentă. La poarta cealaltă, la faza următoare, Yameogo l-a găsit bine în careu pe Ivancic, iar acesta a făcut 2-0!

Chindia nu a mai riscat nimic, a apărat avantajul de pe tabelă și e favorită să evolueze și sezonul viitorul în Liga 1. Partida retur se va disputa miercuri, 12 august, la Mioveni.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – CS MIOVENI 2-0
A marcat: Bic (14), Ivancic (74)
CHINDIA: Aioani – Martac, Benga, Dinu, Dumitrașcu – Rață, Bic – Neguț (Florea, 58), Yameogo, Șerban (Ivancic, 38) – Berisha (Mihai, 79). Antrenor: Emil Săndoi. Rezerve: Moldovan, Negrea, Piftor, Ioniță, Atanase, Barbu.

CS MIOVENI: Croitoru – Alexe, Gherghe, Burnea, Beța (Stoica, 71) – Anghelina (Costin, 78), Șerban – Ișfan (Massaro, 38), Herghelegiu (Coșereanu, 71), Rădescu – Balint (Măzărache, 78). Antrenor: Claudiu Niculescu.