UPDATE 16:20 | Biletele pentru publicul general s-au epuizat! Mai sunt disponibile tichete doar în sectoarele destinate suporterilor celor două echipe, iar acestea sunt comercializate de cluburile respective. Informații suplimentare puteți găsi pe canalele de comunicare ale finalistelor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu se dispută finala Cupei României Betano, ediția 2022-2023: Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Universitatea Cluj.

Va fi pentru prima oară când ultimul act al celei mai ample competiții fotbalistice din țara noastră se va disputa în inima țării, la Sibiu, oraș aflat la câțiva kilometri de centrul geografic al României. Noua arenă sibiană, inaugurată în decembrie 2022 și cu o capacitate de 12.363 de locuri, a fost desemnată gazdă pentru finala acestei ediții.

Vor lupta pentru trofeu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, câștigătoarea competiției în 2022 în fața lui FC Voluntari, și Universitatea Cluj, formație care revine într-o finală de Cupă după 8 ani.

Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi. Prețul biletelor la finala Cupei României Betano: 25 RON (peluze) și 40 RON (tribune).

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Farul – FCSB se înfruntă în finala Cupei ”Liga de Tineret”. Bilete disponibile online!

La fel ca în ultimii ani, finala juniorilor se dispută în deschiderea finalei Cupei României. Duelul pentru trofeu dintre Farul Constanța și FCSB în Cupa ”Liga de Tineret” este programat miercuri, 24 mai, ora 14:00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Cu doar câteva ore înaintea partidei Sepsi – U Cluj, finala Cupei României.

În competiție, cele două finaliste au terminat pe primele două locuri în Grupa B – Est (FCSB urmată de Farul), apoi au trecut de FC Botoșani (7-6), CFR Cluj (4-0), în cazul FCSB, respectiv de Politehnica Iași (6-4) și FC Argeș (4-0), în cazul Farului.

Biletele la finala juniorilor au prețul de 10 RON și sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.