Duminică, 14 mai, au fost programate meciurile tur din semifinalele Ligii Elitelor U17 și U19. La U17, Ardealul Cluj și Dinamo au oferit un meci extrem de spectaculos, întâlnirea încheindu-se cu scorul de 3-3. Dinamoviștii au condus cu 3-1 la pauză, golurile pentru alb-roșii fiind reușite de Măgureanu (o dublă) și Răducanu, în timp ce Andronic a marcat pentru ardeleni. După pauză, jucătorii clujeni au reușit un joc mult mai consistent și au reușit să egaleze, prin golurile lui Cioargă și Andronic.

În cea de-a doua semifinală, CSU Craiova a învins UTA Batrâna Doamnă cu scorul de 2-1. Oaspeții au fost cei care au deschis scorul în minutul 25, prin Șerban, însă, la reluare, puștii lui Daniel Mogoșanu au întors soarta partidei prin două goluri marcate de Mihăilă.

La U19, la Arad, duelul dintre UTA Bătrâna Doamnă și Dinamo s-a terminat la egalitate, 1-1. Golurile au fost marcate spre finalul partidei, mai întâi Florin Vasile a înscris pentru echipa antrenată de Florin Bratu, în timp ce gazdele au reușit să egaleze prin Țurcanu.

Meciul cel mai spectaculos a fost de departe partida de la Ovidiu, dintre Viitorul și LPS Satu Mare. Constănțenii au condus cu scorul de 3-0 la pauză, prin reușitele lui Ciobanu, Zamfirescu și Mățan. Totuși, după pauză, sătmărenii au jucat mult mai bine și au reușit o egalare ce părea aproape imposibilă după cum se disputase prima repriză. Parnău, cu o execuție de excepție de la 25 de metri, Opriș și Ciocan au făcut ca soarta calificării în finala Ligii Elitelor să nu se cunoască încă de la meciul tur.


Returul semifinalelor Ligii Elitelor atât la U17, cât și la U19, se vor disputa sâmbătă, 20 mai.  

Rezultatele semifinalelor Ligii Elitelor

U17
Ardealul Cluj – Dinamo București 3-3
CSU Craiova – UTA Bătrâna Doamnă 2-1

U19
UTA Bătrâna Doamnă – Dinamo București 1-1
Viitorul – LPS Satu Mare 3-3