Primele două clasate în seria Vest a Ligii Elitelor U19 le-au oferit un spectacol pe măsură celor aproape 800 de spectatori prezenţi la partida disputată pe ”Cluj Arena”. La inițiativa jurnaliștilor din presa clujeană, duelul dintre Ardealul şi U Cluj a primit undă verde pentru desfăşurarea pe arena inaugurată în 2011, beneficiind de o organizare de Liga I.

Astfel, numele şi fotografiile jucătorilor au fost afişate pe plasmele stadionului, meciul a beneficiat de zonă media pentru interviuri. Accesul s-a făcut pe bază de bilete, tariful fiind cel de la meciurile de acasă ale echipei de seniori ale Universităţii, 10 lei intrare generală, respectiv 5 lei pentru elevi şi studenţi. Conform informaţiilor furnizate de administratorii ”Cluj Arena”, la partida Ardealul – U Cluj din Liga Elitelor Under 19 au fost 780 de spectatori plătitori.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost purtătorul tricoului cu numărul 10 din echipa vizitatoare, Andrei Iuliu Haţieganu, rudă îndepărtată cu celebrul medic clujean Iuliu Hațieganu, care a marcat ambele goluri ale partidei.
 

FC ARDEALUL – U CLUJ 0-2 (0-1) Haţiegan (40 – pen., 65)

FC Ardealul: Potcoavă – Jude, Băghiceanu, Varga, Bituleanu – Cozma, Mocanu – Drăghici, Roșca, D. Mih – Prejmerean. Au mai jucat: Neamț, Covaci, Tapoi. Antrenor: Călin Moldovan.

Universitatea Cluj: Rareș Pop – Petrișor, Morar, Irimie, Manu – Fodor, Tand – Janos Norbert, Hațiegan, Solovăstru – Arman. Au mai jucat: Nistor, A. Dulca, Vlăduț, Bria, Moșuți. Antrenor: Călin Sălăgean.

Federația Română de Fotbal a inaugurat noua competiție Liga Elitelor la startul actualului sezon, atât pentru categoria de vârstă sub 19 ani, cât și pentru juniorii sub 17 ani. Competiţiile adună, pentru fiecare categorie de vârstă, cele mai bune 24 echipe din ţară împărțite în câte două serii geografice.