La inițiativa jurnaliștilor din presa clujeană, meciul dintre primele două clasate în Liga Elitelor U19 VEST, FC Ardealul Cluj – FC Universitatea Cluj, se va desfășura duminică, 25 octombrie, de la ora 12:00, pe arena inaugurată în 2011. 
 
“Sunt bucuros că putem organiza acest meci din Liga Elitelor. Probabil că din jucătorii care vor fi pe teren duminică, unii vor ajunge la echipa naţională peste câţiva ani. Totul va fi organizat ca la un meci de Liga I. Vom afişa numele şi fotografiile jucătorilor pe plasmele stadionului. Vor funcţiona turnicheţii, iar preţul biletelor va fi ca la meciurile Universităţii, 10 lei, respectiv 5 lei pentru elevi şi studenţi”, a spus Radu Rațiu, directorul Cluj Arena.
 
”U” Cluj se află pe primul loc în seria VEST, cu 22 de puncte acumulate în opt etape și cu un golaveraj de 22-1. FC Ardealul, locul secund, a adunat 21 de puncte în cele opt runde disputate până acum, marcând de 30 de ori și încasând doar 5 goluri.
 
Federația Română de Fotbal a inaugurat noua competiție Liga Elitelor la startul actualului sezon, atât pentru categoria de vârstă sub 19 ani, cât și pentru juniorii sub 17 ani. Competiţiile adună, pentru fiecare categorie de vârstă, cele mai bune 24 echipe din ţară împărțite în câte două serii geografice.
 

PROGRAMUL ETAPEI A IX-A ÎN LIGA ELITELOR UNDER 19
 

Foto: Mediafax / Mircea Roșca