Foto: Academia Gheorghe Hagi

Miercuri, 3 aprilie, au fost programate meciurile din prima manșă a semifinalelor Cupei României Elite dedicată categoriilor de vârstă U17 și U19. 

FC Viitorul, singura formație calificată în această fază a competiției la cele două categorii de vârstă, s-a impus în ambele partide. La Under 17, echipa pregătită de Constantin Fălină și Ionuț Mihu a câștigat cu 5-2 în fața celor de la FC Voluntari. Cel mai bun jucător al meciului a fost Louis Munteanu, component al naționalei Under 17 a României, care a reușit un hattrick.

În cealaltă semifinală la această categorie de vârstă, FC Ardealul Cluj s-a impus cu 1-0 în fața celor de la LPS Banatul. Partidele retur sunt programate pe 17 aprilie.

La Under 19, formația constănțeană s-a impus categoric, scor 4-0, împotriva celor de la ACS Sport Team București. În celălalt meci, echipa de juniori a CFR Cluj s-a impus în deplasare la Petrosport Ploiești, scor 1-0. Partidele retur sunt programate pe 17 aprilie, cu începere de la ora 12:00.

Finala Cupei României Elite Under 19 se va juca pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în deschiderea finalei de seniori, programată pe 25 mai.