Reprezentanta Vasluiului în Liga 3 vinde fulare și fanioane pentru asigurarea hranei celor nevoiași, la inițiativa președintelui Daniel Dobrea.

Clubul Hușana a lansat o amplă campanie social-umanitară, pentru susținerea copiilor și a persoanelor vârstnice și fără sprijin cu alimente și mâncare gătită.

Astfel, de luni, 6 aprilie, vor fi scoase la vânzare fulare și fanioane cu însemnele clubului, la intrarea în stadionul Municipal din Huși, iar cu banii strânși se vor cumpăra produse otfalimentare.

În aceste zile grele, foarte mulți oameni care au nevoie, mai mult ca oricând, de hrana zilnică. Bătrâni, copii, oameni necăjiți, sunt toți ai noștri. Ne aliem partenerului nostru, Restaurant Omnia, care duce o luptă mândră în pandemie, asigurând hrana multor nevoiași, prin voluntariat și diferiți oameni de bine din oraș. Scoatem la vânzare pentru suporterii noștri fulare și fanioane, iar sumele obținute vor fi direcționate către cumpărarea de alimente necesare pentru prepararea hranei ce va fi oferită bătrânilor și copiilor noștri aflați în nevoie”, a declarat Daniel Dobrea, președintele Hușanei Huși.

Achiziționarea fularelor și fanioanelor se face de la stadionul Municipal, individual, după ce persoana interesată va comenta pe pagina de facebook a clubului cu mesajul „Împreună Reușim Fular/Fanion”, în fiecare zi, până la ora 13.00.

ARTICOL DE CRISTIAN LAPA (VASLUI)