Federația Română de Fotbal mulțumește companiei Țiriac Auto pentru susținerea Echipei Naţionale de Fotbal a României şi a dezvoltării fotbalului românesc, prin proiectele FRF.

Demarat în august 2015, parteneriatul dintre Federația Română de Fotbal și Țiriac Auto s-a întins pe o durată de patru ani în care România s-a calificat la Euro 2016 după aproape un deceniu de absență de la turneele finale, reprezentativele U17 și U19 au obținut două calificări succesive la Turul de Elită pentru Campionatul European, iar România U21 s-a calificat la Euro 2019 pentru a doua oară în istorie.

În toată această perioadă, Țiriac Auto a avut un rol imporant în suportul oferit de FRF pentru echipele reprezentative și în proiectele implementate pentru dezvoltarea fotbalului.

Parteneriatul cu Tiriac Auto a ajuns la final, iar colaborarea Grupului Tiriac cu Federatia Romana de Fotbal se va indrepta catre eventuale alte proiecte sportive comune in perioada urmatoare. Avem increderea ca vom identifica impreuna noi oportunitati de sprijin al performantei, demersuri pe care ambele entitati le vizeaza prin misiunile asumate.