Meci spectaculos marți seară în epilogul etapei a X-a a Ligii I la futsal. Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, două foste campioane ale României, mult întinerite în acest sezon, au oferit un spectacol total.

Miza confruntării din Sala Sporturilor din Deva o reprezenta locul patru în clasament, unul de play-off.

Înaintea partidei, Autobergamo avea un punct avans față de Informatica în clasament. Un succes al echipei din Deva i-ar fi consolidat acesteia poziția din ierahia. După o primă repriză echilibrată, în care s-au marcat doar două goluri, a urmat o alta incredibilă, cu 10 goluri. Câștig de cauză a avut Informatica Timișoara, formație pregătită de Valentin Ilaș, care s-a impus cu scorul final de 8-4!

Montero, de patru ori, Milovac, o dublă, și Ristic au marcat pentru gruparea bănățeană.

Informatica a demonstrat pe teren cine este echipa care merită să fie în play-off. Băieții au facut spectacol în compania principalei contracandidate la intrarea în play-off. Felicitări băieților pentru spectacolul făcut în această seară și pentru munca incredibilă depusă”, au spus la final oficialii timișoreni.

După cum ne-am obișnuit, rebuie sa vorbim și după înfrângeri. Astăzi am pierdut în fața echipei din Timișoara, iar înfrângerea ne exclude practic din lupta pentru play-off. Sunt foarte multe lucruri de analizat. Cum am aratat astăzi? Din păcate foarte rău… Trebuie ținut cont și de context. Copiii noștrii au vrut, dar și-au pierdut capul. A fost și lipsa de inspirație tehnică. Concluzia o vom trage zilele viitoare, când ne vom stabili strategia pemntru perioada imediat viitoare”, a spus Doru Popa, președintele echipei din Deva.

Rezultatele etapei a X-a:

CS United Galați – Imperial WET Miercurea Ciuc 3-1 (1-0)
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Futsal Club Dunărea Călărași 7-10 (4-5)
Autobergamo Deva – Informatica Timișoara 4-8 (1-1)

– echipa CFF Clujana Cluj STĂ în această rundă

Clasament: 1. United 22p; 2. Imperial WET 21p; 3. Dunărea 13p; 4. Informatica 13p; 5. Autobergamo 11p; 6. Odorheiu Secuiesc 6p; 7. Clujana 0p

Etapa viitoare:

4 decembrie
Imperial WET – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

8 decembrie
Informatica – Clujana
Dunărea – Autobergamo

– echipa CS United Galați STĂ în această rundă

Articol de ADI DOBRE