Joi și vineri, 2 și 3 mai, sunt programate meciurile etapei cu numărul 9 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii Feminine!

Două partide din cele 4 programate în acest sfârșit de săptămână vor putea fi urmărite pe FRF.tv și PRO Arena:

  •  PLAY-OFF | Universitatea Cluj – FK Csikszereda, 3 mai, ora 13:00, în direct pe FRF.tv
  •  PLAY-OFF | Farul Constanța – Politehnica TM, 3 mai, ora 15:00, în direct pe PRO Arena

Etapa cu numărul 9 ne pregătește niște dueluri extrem de interesante, fix înainte de Sărbătorile Pascale. Ne apropiem ușor de finalul campionatului, și ne-au mai rămas doar 4 etape până când vom cunoaște viitoarea campioană a SuperLigii Feminine.

Universitatea Cluj va primi vizita celor de la FK Csikszereda pe Iclod Arena. Ardelencele vin după patru meciuri consecutive fără eșec, serie care le-a adus până la un singur punct distanță de liderul Farul Constanța. FK Csikszereda a câștigat etapa trecută la Dumbrăvița, și încă trage speranțe că poate prinde podiumul.

Derby-ul etapei se va da la Ovidiu, acolo unde Farul Constanța așteaptă vizita celor de la Politehnica Timișoara. Constănțencele vin după două remize albe consecutive și au pierdut șansa de a menține o diferență mai mare de un puncte față de principala sa urmăritoare. Politehnica Timișoara trece printr-un moment extrem de dificil, după ce a ajuns la șapte înfrângeri consecutive în acest play-off, pierzând astfel destul de mult teren în lupta pentru titlu.

În play-out, lucrurile sunt mult mai clare deocamdată. CS Gloria 2018 BN nu mai poate fi detronată din fruntea ierarhiei. Bistrițencele vor avea de jucat în această etapă cu CSM Alexandria, în timp ce ACS Banat Girls va primi vizita celor de la ACS Târgu Mureș.

 

Universitatea Cluj – FK Csikszereda, 3 mai, ora 13:00, în direct pe FRF.tv

Simona Sigheartău, jucătoare Universitatea Cluj: ”Ne așteaptă vineri o partidă împotriva celor de la Miercurea Ciuc, suntem conectate și pregătite să facem un joc bun și să obținem cele 3 puncte.”

Carmen Marcu, jucătoare Universitatea Cluj: ”Fiecare partidă este ca o finală pentru noi, așa că o să tratăm foarte serios intilnirea cu Csikszereda.”

Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda: Facem meciuri bune, jucăm bine, iar fetele au făcut tot ce au putut pentru a ne menține sus. Mă aștept la un meci greu cu Clujul, dar pentru noi contează acum doar o victorie. Trebuie să jucăm pentru noi și să ne menținem pe teren, avem încredere în jucătoare pentru că sunt într-o formă bună.”

Szabina Szentes, jucătoare FK Csikszereda: Eu și echipa mea ne așteptăm la un meci mare, cunoscând și adversarul. Vrem să jucăm un fotbal combinativ și spectaculos, să profităm de ocaziile pe care le avem și să le fructificăm. Data trecută am fost puțin sub nivelul adversarului, dar de data aceasta ne dorim să câștigăm și să ieșim victorioși de pe teren.”

 

Farul Constanța – Politehnica TM, 3 mai, ora 15:00, în direct pe PRO Arena

Violeta Bogoș, jucătoare Farul Constanța: ”Fiecare meci din play-off este important pentru noi si trebuie tratat cu seriozitate. Vrem să începem luna Mai cu o victorie împotriva Timișoarei, avem toată încrederea că ne vom atinge obiectivele.”

Laura Rus, jucătoare Farul Constanța: ”Revenim pe teren propriu după o serie de meciuri în deplasare și trebuie să rămânem concentrate pe ceea ce ne dorim. Să luptăm până la capăt și să ne îndeplinim obiectivul. Cu Timișoara va fi un nou meci important, ca și celelalte.”

Dimitra Ivanova, jucătoare Politehnica TM: ”Suntem în ultima parte a campionatului, mai avem doar patru meciuri. Ne aflăm într-o situație dificilă, dar suntem motivate să luptăm până la final pentru a câștiga meciurile rămase.”

 

CSM Alexandria – CS Gloria 2018 BN, 3 mai, ora 11:00

Alexandra Nica, jucătoare CSM Alexandria: ”Venim după o săptămână destul de încărcată în care am jucat 3 meciuri și toate 3 în deplasare, am reușit să obținem 2 victorii destul de importante. Cat despre meciul de joi cu Gloria nu zic că nu va fi un meci greu dar nu imposibil, jucăm acasă este un plus pentru noi. Am încredere în colegele mele și sunt sigură ca vom face un joc frumos și vom arăta că orice este posibil atunci când crezi ca poți.”

Roxana Șerban, jucătoare CSM Alexandria: ”Meciul de joi nu va fi unul ușor. Venim după o perioadă în care am avut deplasări din 2 in 2 zile, s-a acumulat oboseală, dar trebuie să ne concetrăm pe meci și să ieșim cu capul sus la final. Cei de la Bistrița au un lot bun, au jucătoare cu experiență, trebuie să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și să intrăm motivate încă de la încălzire.”

Paula Agu, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Întâlnim o echipă bine organizată și dornică să își ia revanșa în fața propriilor suporteri. La rândul nostru, am pregătit foarte bine acest meci și mergem determinate să facem un un joc bun și să continuăm seria victoriilor.”

Rania Kara-Jouli, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Ne așteaptă o partidă în care adversarul poate oricând să ne surprindă. Șirul de victorii din Play-out ne dă o motivație în plus că putem continua la fel. Suntem încrezătoare și pregătite pentru un nou duel în SuperLiga feminină!”

 

ACS Banat Girls – ACS Târgu Mureș, 3 mai, ora 16:00

Gabriela Ivancescu, jucătoare ACS Banat Girls: ”Îmi doresc foarte mult să arătăm ca o echipă unită pentru că greutățile prin care trecem în ultima vreme la club, ne-au unit foarte mult. Vrem să ne bucurăm de fotbal și să câștigăm acest meci!”

Laura Vogt, jucătoare ACS Banat Girls: ”Ultimul meci cu Târgu Mureș a fost unul foarte fizic, iar noi ne-am chinuit să ne fructificăm ocaziile, ceea ce a făcut ca meciul să fie mai strâns decât ar fi trebuit. Dacă vom începe meciul cu intensitate și concentrare, vom reuși să avem multe ocazii și sperăm ca de data aceasta să facem ca jocul să fie mai puțin strâns. Acest grup a dat dovadă de multă rezistență în ultima vreme și vom obține un rezultat bun. Acum suntem la doar 2 puncte în fața Alexandriei, așa că știm că o înfrângere joi ne-ar pune într-o situație periculoasă. Trebuie să dăm totul pentru a nu lăsa să se întâmple asta.”

Roxana Moldovan, jucătoare ACS Târgu Mureș: ”În ultimele trei partide, am reușit să ținem pasul cu adversarele noastre, și aici mă gândesc la meciurile de acasă cu Banat, și Alexandria, și o repriză în deplasare la Bistrița. Acest aspect, ne dă încredere în deplasarea noastră la Tomnatic, și sperăm la o prestație bună a echipei noastre.”

 

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor.