Sâmbătă, 25 mai, se vor disputa ultimele partide din acest sezon al SuperLigii Feminine de fotbal!

Trei partide din cele 4 programate în acest weekend vor putea fi urmărite pe FRF.tv și PRO Arena:

  •  PLAY-OFF | FK Csikszereda – Universitatea Cluj, 25 mai, ora 13:00, în direct pe PRO Arena
  •  PLAY-OFF | Politehnica TM – Farul Constanța, 25 mai, ora 15:00, în direct pe FRF.tv
  •  PLAY-OUT | CS Gloria 2018 BN – CSM Alexandria, 25 mai, ora 11:00, în direct pe FRF.tv

Etapa cu numărul 12 este ultima etapă din acest sezon de SuperLiga Feminină. Am avut parte de un sezon remarcabil, în care am fost martorii unei lupte impresionante la titlu. Farul Constanța e reușit să cucerească cel mai important trofeu din fotbalul feminin românesc, după ce a mers ”bară la bară” în fruntea campionatului, alături de Universitatea Cluj.

Deși este ultima etapă a sezonului, încă mai avem o necunoscută când vine vorba despre clasament. Ocupanta ultimului loc de podium poate fi FK Csikszereda sau Politehnica Timișoara, care se află momentan la egalitate de puncte. În funcție de rezultatele lor din ultima etapă, vom cunoaște și echipa care va ocupa cea de-a treia poziție în clasament.

FK Csikszereda va primi vizita celor de la Universitatea Cluj, în timp ce fetele de la Politehnica TM vor juca și ele acasă în compania campioanei, Farul Constanța. Timișorencele au acumulat doar 3 puncte în acest play-off, chiar împotriva celor de la FK Csikszereda, astfel că ne vor aștepta două dueluri interesante.

În play-out, CS Gloria 2018 BN are șansa de a încheia play-out-ul cu victorii pe linie. Bistrițencele vor juca în această etapă acasă, în compania celor de la CSM Alexandria. Toate lucrurile sunt clare în play-out înainte de finalizarea sezonului. Dacă pe primul loc se află o formație cu victorii pe line, la subsolul clasamentului se află o echipă care nu a acumulat până acum niciun punct în întregul sezon al SuperLigii Feminine.

FK Csikszereda – Universitatea Cluj, 25 mai, ora 13:00, în direct pe PRO Arena

 

Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda: ”În fiecare meci, jucătoarele noastre joacă cu multă voință și joacă bine, dar tot nu putem câștiga întotdeauna meciul. Sunt foarte încrezător că vom reuși să schimbăm situația și că vom reuși să ne transformăm ocaziile, pentru că fetele merită să câștige. La modul în care abordează antrenamentele, nu va fi nicio problemă, avem încredere în ele și atunci vom învăța în sfârșit să sărbătorim ca o echipă.”

Sonia Bumbar, jucătoare Universitatea Cluj: ”E ultima etapă din acest sezon și ne dorim să încheiem cu o victorie! Suntem foarte determinate și concentrate să facem un meci reușit deoarece în 8 iunie, Miercurea Ciuc ne este adversar și în finala Cupei Romaniei!

Politehnica TM – Farul Constanța, 25 mai, ora 15:00, în direct pe FRF.ro

Anda Jivan, jucătoare Politehnica TM: ”Ultimul meci dintr-un sezon pe care ni-l dorim uitat cât mai repede. De fapt, primăvara aceasta, pentru că toamna a fost perfectă. Au fost luni grele, am încercat să scoatem maxim, însă nu am reușit să obținem prea multe. Vrem doar să ne bucurăm de fotbal în acest ultim meci în fața suporterilor, pe care sperăm să îi avem alături de noi.”

Ana Maria Stanciu, jucătoare Farul Constanța: “Ultimul meci din acest campionat, dar o să-l tratăm cu seriozitate, așa cum am tratat toate meciurile de  pănă acum. Vrem să ne bucurăm de fotbal și să încheiem cu o victorie frumoasă”

Raluca Sîrghe-Simes, antrenoare Farul Constanța: “Mă emoționez când mă gândesc că am ajuns la ultimul meci din acest sezon. Sper să fie un meci bun de urmărit, care să atragă mai multă lume spre fotbalul feminin”

CS Gloria 2018 BN – CSM Alexandria, 25 mai, ora 11:00, în direct pe FRF.tv

Mihaela Merlan, jucătoare CS Gloria 2018 BN: “Am întâlnit echipa Alexandriei de mai multe ori, știm ca poate fi o echipă care să ne pună probleme. Suntem neînvinse în Play-out și ne dorim să încheiem sezonul cu o victorie.”

Edvina Ciontoș, jucătoare CS Gloria 2018 BN: “Tratăm finalul de campionat cu maximă seriozitate, mai ales că ne dorim să încheiem play-out-ul fără înfrângere. Așteptăm publicul alături de noi!”

Mihaela Radu, jucătoare CSM Alexandria: ”Urmează o deplasare lungă, la Bistrița. Venim după un joc bun, cu Târgu Mureș și sperăm să continuăm tot așa. Este ultima etapă din sezonul acesta, însă pentru noi mai urmează și barajul, așa că nu trebuie să ne relaxăm. Ne concentrăm să facem un joc cât mai bun și sperăm să scoatem un rezultat pozitiv din acest meci.”

ACS Târgu Mureș – ACS Banat Girls, 25 mai, ora 11:00

Szekely Andraș, președinte ACS Târgu Mureș: ”Avem probleme serioase în legătură cu lotul, fiind accidentate patru jucătoare de maximă importanță pentru echipa noastră. Din păcate, fiind un program foarte încărcat, pentru echipa noastră, au început să apară și accidentările, și din aceasta cauză, în ultima etapă vom juca, cu doua – trei excepții, numai cu junioarele, dar asta nu înseamnă, că vom renunța să luptăm până la ultimul fluier, al arbitrului partidei. Avem fete tinere, foarte talentate, și o să ducem până la capăt, acest sezon, inclusiv cele două meciuri de baraj. A fost un sezon foarte dificil, din toate punctele de vedere, dar ne bucurăm că am ajuns așa de aproape de final.”

Melisa Șodinca, jucătoare ACS Banat Girls: ”Un ultim meci împotriva echipei din Târgu Mureș după un sezon extrem de greu și chinuitor pentru noi din cauza problemelor pe care le întâmpină clubul de mai multe luni. Jucăm de plăcere în primul rând și cred că am demonstrat că suntem pasionate, dedicate și în ciuda circumstanțelor noi ne-am făcut datoria din punct de vedere fotbalistic, am salvat echipa de la retrogradare.”

Toate informațiile despre partidele din această etapă vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor!