Într-o încercare de a oferi tuturor o ultimă șansă de a face parte din programul de voluntariat UEFA EURO 2020, echipa de Volunteer Management redeschide aplicațiile pentru 48h.

Dacă nu te-ai înscris deja și vrei să te alături echipei de voluntari UEFA EURO 2020,  intră pe site-ul UEFA între 22 decembrie (ora 01:01) și 23 decembrie (ora 23:59) și completează formularul de aplicare.

Redeschiderea aplicațiilor reprezintă o surpriză în prag de sărbători pentru toți cei ce doresc să participe și să aducă entuziasm, pasiune și energie în organizarea unui eveniment sportiv de anvergură. Dat fiind numărul mare de solicitări primite de echipa de Volunteer Management după încheierea procesului de aplicare, dar și emulația produsă de succesul voluntarilor activi în UEFA EURO 2020 Final Draw, toți cei interesați vor avea ultima șansă să se înscrie în zilele de 22 și 23 octombrie.

Pentru UEFA EURO 2020, voluntarii vor avea o importanță crucială în desfășurarea cu succes a turneului. Voluntarii vor contribui la diferite proiecte, precum ticketing, operațiuni media, servicii pentru spectatori, logistică, transport și multe altele. Până acum au aplicat 2262 de persoane din care vor fi selectate aproximativ 1000 pentru turneul final.