FRF TV

BILETE LA UEFA EURO 2020

Termeni de returnare și preschimbare a biletelor. Anunț UEFA despre revânzare.

UEFA EURO 2020, turneu final găzduit de 12 orașe europene, inclusiv Bucureștiul, se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. În contextul pandemiei COVID-19, forul de la Nyon a anunțat că în martie 2021 va putea oferi mai multe informații despre o nouă etapă de vânzare a biletelor.

Până atunci, termenii și condițiile aplicabile achizițiilor deja realizate au fost modificate. Ce este important de știut:

  • Cumpărătorii de bilete care nu mai pot participa la meciurile de la EURO le pot returna, folosind portalul de ticketing, până la data de 26 ianuarie 2021, ora 15:00 ora României. Aceștia vor primi înapoi integral suma plătită pentru achiziționarea biletelor până la finalul lunii februarie 2021.
  • Persoanele care nu vor putea asista la meciuri din rațiuni medicale, inclusiv din cauza COVID-19, vor avea opțiunea de a transfera biletele pe numele prietenilor sau al membrilor familiei.
  • În cazul în care UEFA va fi nevoită să anuleze comenzi de bilete ca urmare a impunerii unor restricții privind numărul de spectatori admiși la eveniment sau chiar ca urmare a disputării jocurilor fără spectatori, toți cumpărătorii de tichete vor primi înapoi integral suma plătită.
  • În termenii și condițiile actualizate, pandemia a fost inclusă în definiția de ”forță majoră”.

Mai multe informații pot fi accesate pe site-ul UEFA, aici.

În cadrul UEFA EURO 2020, Arena Națională din București va găzdui patru partide, 3 din grupa C (13, 17 și 21 iunie) și o optime de finală (28 iunie).

Această secțiune este gestionată de Federația Română de Fotbal. UEFA nu își asumă răspunderea legală pentru acuratețe și nu își asumă caracterul exhaustiv al informațiilor. În același timp, opiniile exprimate pe această secțiune FRF nu reprezintă opiniile sau politicile UEFA. Cuvântul UEFA, logo-ul UEFA, mărcile UEFA și secvențele video în legătură cu competițiile UEFA reprezintă proprietarea UEFA și sunt protejate de legile aplicabile ale mărcii comerciale, drepturilor de autor şi alte legi referitoare la proprietatea intelectuală. Utilizarea acestor logo-uri și mărci nu este permisă.