Sâmbătă, 5 octombrie, toți cei care doresc să intre în culisele organizării unui turneu final și să afle cum pot lua parte la evenimentul din vara viitoare o pot face participând la Ziua Porților Deschise în casa voluntarilor de la EURO 2020.

Între orele 10:00 și 14:00, echipa de recrutare a voluntarilor te așteaptă la Complexul Studențesc Sportiv Tei (strada Oltețului nr. 30). Îi poți cunoaște pe toți cei implicați în proiect, pe voluntari, echipa de recrutare și pe ambasadori. De asemenea, îți oferim tricoul de voluntar pe care îl poți personaliza.

Dacă reușim să te convingem, te ajutăm să completezi formularul de înscriere în echipa de voluntari EURO 2020. Aproximativ o mie de voluntari vor fi sufletul evenimentelor organizate vara viitoare la București. Aceștia vor activa în 24 de domenii, de la organizare, marketing, acreditare și servicii media până la tehnic, broadcasting, ticketing și transport.

Înscrierile se încheie la finalul lunii octombrie 2019, iar interviurile cu candidații sunt deja în desfășurare la Complexul Studențesc Sportiv Tei.

Mai multe detalii plus formularul de înscriere sunt pe site-ul volunteer.frf.ro.