Votează tricolorul lunii mai și înscrie-te în noua ediție a concursului ”Suporterii anului”! Intră în aplicația Tricolorii, fă-ți cont sau loghează-te cu contul deja existent și poți câștiga superpremii pe parcursul întregului an!

Descarcă aplicația Tricolorii din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Tricolorii în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și votează golul anului, la final de 2024! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final. În plus, pe parcursul anului, vor fi introduse și alte modalități de a puncta în ierarhia ”Suporterii anului 2024”.

Timp de 5 zile, în perioada 1-5 iunie 2024, poți vota tricolorul lunii mai. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este echipament cu însemnele naționalei în valoare de 1.000 RON (trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac).

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Daniel Bîrligea. Marcator a două goluri pentru CFR Cluj, în victoriile cu Rapid (3-2) și Farul (5-1), în aceasta din urmă reușind și un assist.
  • Denis Drăguș. Neînvins în cele 3 meciuri jucate la Gaziantep, a marcat o ”dublă” în victoria, 6-1, cu Adana Demirspor.
  • Adrian Rus. Câștigător al Cupei Ciprului cu Pafos după ce a fost integralist în finală.
  • Denis Alibec. Două goluri marcate pentru Muaither în partida cu Al-Wakra.
  • Radu Drăgușin. Titular cu evoluții bune la Tottenham în ultimele 3 etape din Premier League, victorii în două dintre acestea.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2024”: 300 de puncte pentru vot, alte 600 de puncte dacă jucătorul ales este câștigătorul! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor de seniori, U21 și U20;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă aplicația Tricolorii din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii martie și intră în concurs!