Votează tricolorul lunii iunie și înscrie-te în concursul ”Suporterii anului”! Intră în aplicația Tricolorii, fă-ți cont sau loghează-te cu contul deja existent și poți câștiga superpremii pe parcursul întregului an!

Descarcă aplicația Tricolorii din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Tricolorii în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și votează golul anului, la final de 2024! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final. În plus, pe parcursul anului, vor fi introduse și alte modalități de a puncta în ierarhia ”Suporterii anului 2024”.

Timp de 5 zile, în perioada 1-5 iulie 2024, poți vota tricolorul lunii iunie, luna în care România a câștigat în premieră o grupă la un Campionat European. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este echipament cu însemnele naționalei în valoare de 1.000 RON (trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac).

Sunt 7 jucători nominalizați pe baza prestațiilor în cele 3 meciuri ale României în faza grupelor la EURO 2024: Florin Niță, Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Dennis Man, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2024”: 300 de puncte pentru vot, alte 600 de puncte dacă jucătorul ales este câștigătorul! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor de seniori, U21 și U20;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă aplicația Tricolorii din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii martie și intră în concurs!