Joi, 7 aprilie, de la ora 15:00, pe stadionul Giulești din Capitală se joacă ultima optime de finală a UEFA Youth League, competiția continentală dedicată juniorilor sub 19 ani. Partida se joacă în România în contextul războiului din Ucraina.

Biletele la meciul Dinamo Kiev – Sporting sunt disponibile gratuit online, pe site-ul bilete.frf.ro. Partida este un prilej de donații pentru victimile din Ucraina. Fondurile colectate de la spectatori vor fi direcționate către campania FRF, ”Pentru fotbal, pentru viață!”.

În cadrul acestei campanii, Federația Română de Fotbal a colaborat cu Ministerul Sportului pentru preluarea a 130 de ucraineni, cazați apoi în facilități ale Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și ale Ministerului Sportului. Alături de Penny și UEFA Foundation for Children, FRF a trimis și un camion TIR cu alimente și produse medicale către regiunea Cernăuți, în Ucraina.

Astfel, deși biletele sunt gratuite, fanii fotbalului din România pot alege să doneze în momentul rezervării suma de 10 sau 20 RON ce va fi folosită pentru sprijinirea refugiaților ucraineni pe care FRF i-a ajutat în cadrul campaniei “Pentru fotbal, pentru viață!”.

În ziua jocului, între orele 10:00 – 15:00, biletele vor putea fi ridicate și de la casieria stadionului Giulești. Accesul pe stadion se va face doar în baza unui bilet de acces (cu valoare zero) printat sau în format digital.