Foto: Facebook FC Rapid 1923

În această săptămână se reia Liga 2 Casa Pariurilor. Competiția va fi finalizată cu un play-off în cinci runde în urma căruia vor fi decise echipele promovate și reprezentanta care va disputa barajul pentru prima ligă.

Cele 6 echipe din play-off, singurele care au solicitat și primit licența pentru participarea în Liga 1, sezonul 2020-2021, vor juca fiecare cu fiecare, o singură dată, primele 3 clasate înainte de întreruperea competiției având avantajul disputării a 3 partide din 5 pe teren propriu.

În urma tragerii la sorți din 17 iunie 2020, a fost stabilit programul play-off-ului care debutează vineri și va fi transmis în direct la Digi, Look și Telekom.

Vineri, 3 iulie, ora 17:00
Turris-Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș

Sâmbătă, 4 iulie, ora 17:00
UTA Arad – FC Petrolul Ploiești

Marți, 7 iulie, ora 20:00
CS Mioveni – Fotbal Club Rapid

Clasamentul înaintea play-off-ului arată astfel:

UTA Arad 25p
CS Mioveni* 20p
Turris-Oltul Turnu Măgurele* 20p
Campionii FC Argeș 19p
FC Petrolul Ploiești 19p
Fotbal Club Rapid* 19p

*Echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului după înjumătăţire

Până la reluarea competiției, echipele participante în play-off continuă pregătirea.

Două dintre candidatele la promovare, Turris-Oltul și Fotbal Club Rapid, s-au întâlnit la finalul săptămânii trecute, la Turnu Măgurele, într-un joc de verificare. Bucureștenii s-au impus cu 4-1, prin golurile reuşite de Alami (2), Sefer și Dulca, pentru gazde punctând Pîrvulescu.

FC Petrolul a disputat sâmbătă un amical în fața echipei U19 a Viitorului Constanța. ”Lupii” s-au impus cu 4-1, goluri marcate de David Meza, Marinescu și Deac (2), într-un joc în care Costel Enache a rulat întreg lotul pe care îl are la dispoziție.

Tot săptămâna trecută a disputat un meci de pregătire și CS Mioveni. Argeșenii au întâlnit-o la Ploiești pe Astra, fiind învinși cu 2-1 cu un gol primit în ultimul minut. Formația din play-off-ul Ligii 1 a deschis scorul prin Șerban, Măzărache a egalat pentru echipa condusă de Claudiu Niculescu, înainte ca același Șerban să închidă tabela, cu o execuție din afara careului.