VIDEO eCUPA ROMÂNIEI | Politehnica Iași și Hermannstadt s-au calificat în ”sferturi”

Academica Clinceni, Gaz Metan, FCSB, CFR Cluj, Politehnica Iași și Hermannstadt s-au alăturat Universității Craiova și Viitorului Constanța în ”sferturile” eCupei României. Jocurile din competiție sunt transmise în direct pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV!

Partidele se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. Finala eCupei României este programată pe 6 mai.

Programul optimilor de finală

Luni, 27 aprilie
Academica Clinceni – Dinamo 1-1, 1-1, 1-0
Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari 3-0, 3-1
FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-3, 2-1

Marți, 28 aprilie
Astra – CFR Cluj 0-6, 3-1, 0-1

Miercuri, 29 aprilie
FC Botoșani – Politehnica Iași 3-1, 2-3, 0-1
Hermannstadt – Chindia Târgoviște 2-1, 6-2

Sferturile de finală

Joi, 30 aprilie
FCSB – CFR Cluj, ora 16:30 (Digi, Telekom, Look)
Viitorul Constanța – Gaz Metan Mediaș, ora 18:00

Vineri, 1 aprilie
Universitatea Craiova – Politehnica Iași, ora 16:30 (Digi, Telekom, Look)
Hermannstadt – Academica Clinceni, ora 18:00

UPDATE | Hermannstadt – Chindia Târgoviște
Meciul 1: Andrei Cordea v Andrei Șerban 2-1
Meciul 2: Raul Opruț v Andrei Șerban 6-2
Hermannstadt se califică în sferturile de finală!

UPDATE | FC Botoșani – Politehnica Iași
Meciul 1: David Croitoru v Sorin Șerban 3-1
Meciul 2: David Croitoru v Răzvan Onea 2-3
Meciul 3: David Croitoru v Răzvan Onea 0-1 (”gol de aur”)
Politehnica Iași se califică în sferturile de finală!

FC BOTOȘANI – POLITEHNICA IAȘI 

Mezinul competiției și fiul tehnicianului Marius Croitoru este marea surpriză a “gazdelor” pentru această competiție. Mijlocașul David Croitoru va lupta pe rând cu doi fundași, mai întâi cel stânga, Sorin Șerban, apoi cel din dreapta, Răzvan Onea!

Duelul Moldovei se anunță, ca de fiecare dată, unul fierbinte. În ultimul disputat pe gazon, ieșenii au condus dar s-au văzut învinși cu 2-1, după ce și toamna trecută fuseseră înfrânți, pe teren propriu, 0-3.

HERMANNSTADT – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 

Reeditarea luptei pentru salvarea de la retrogradare, cu o altă miză acum! Andrei Șerban de la dâmbovițeni îi va întâlni pe Andrei Cordea și Raul Opruț.

Avem amintiri recente din “iarbă”, acolo unde, la început de martie, în play-out, gazdele au câștigat cu 1-0, cu o pasă de gol reușită chiar de Opruț! Și în precedentul duel, 2-1, din sezonul regulat, autorii paselor de gol au fost… Opruț și Cordea! Să fi fost acesta factorul care i-a determinat pe ardeleni să îi aleagă pe cei doi jucători în eCupa României?

Cert e că lupta va fi aprigă, pentru că dâmbovițenii au fost eliminați din această ediție a Cupei României tocmai de AFC Hermannstadt!

CUMPĂRĂ ABONAMENT ȘI LUPTĂ CU CORONAVIRUSUL!

Fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului!

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro și bilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 lei și poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.

CITEȘTE ȘI:

Darius Olaru, reprezentantul FCSB: “Mă antrenez 3 ore pe zi la FIFA în perioada asta!”