Campioana României a obținut a doua victorie din primele 3 meciuri în faza grupelor UEFA Europa League.

Partida a început excelent pentru clujeni, care au avut un om în plus încă din minutul 5. Portarul advers, Edouard Mendy, l-a faultat pe Traore în marginea careului și a primit direct cartonașul roșu. Din lovitura liberă rezultată, Ciprian Deac a reușit să deschidă scorul. Era minutul 9.

Au urmat alte câteva ocazii ale lui CFR Cluj, însă apoi Rennes a pus stăpânire pe joc, deși evolua în zece. A ratat chiar și o lovitură de la 11 metri, executată pe lângă de Niang. Dominarea francezilor și precipitarea în joc a ardelenilor a continuat și în partea secundă, chiar și după ce arbitrul a mai eliminat un jucător al lui Rennes, pe Camavinga, în minutul 46, tot după un fault în calitate de ultim apărător.

Finalul a fost cu emoții pentru CFR, chiar dacă adversarii nu și-au creat ocazii mari de gol. Au adus îsnă mereu mingea în careul lui Arlauskis sau în preajma acestuia, beneficiind și de eliminarea lui Sušić din minutul 82.

Totuși, scorul a rămas neschimbat, iar campioana României acumulează 6 puncte după primele 3 jocuri din grupele Europa League.

În celălalt joc al grupei, Celtic a învins-o pe Lazio cu 2-1.

Clasament: 1. Celtic 7p (5-2), 2. CFR Cluj 6p (3-3), 3. Lazio 3p (4-5), 4. Rennes 1p (2-4)

Următoarele meciuri

7 noiembrie: CFR Cluj – Rennes, Lazio – Celtic (19:55)
28 noiembrie: Lazio – CFR Cluj, Celtic – Rennes (22:00)
12 decembrie: CFR Cluj – Celtic, Rennes – Lazio (19:55)