Fotbaliștii de la Hușana Huși încearcă să treacă mai ușor de această perioadă dificilă, când activitatea sportivă a fost întreruptă în România.

Fotbaliștii de la Hușana Huși, cu sprijinul conducătorilor, au lansat un concurs pe pagina oficială de facebook, unde așteaptă mesajele de susținere ale fanilor. Cele mai frumoase trei comentarii vor fi premiate cu câte un fular cu însemnele clubului.

”Ne este extrem de dor de voi, oameni frumoși și dragi, suporteri adevărați. În aceste momente trebuie să fim uniți, să respectăm ceea ce autoritățile ne solicită, să fim înțelepți și răbdători. Sunt momente grele și împreună trebuie să arătăm și să demonstrăm că nu ne va dărâma nimic și că va veni cât mai curând ziua în care vom fi din nou cu toții pe Municipalul nostru bătrân, bucurându-ne de fotbal! Haideți să transmitem fiecare câte un mesaj de încurajare printr-un comentariu, atât colegilor suporteri, echipei, conducătorilor, tuturor familiilor hușene, tuturor românilor din întreaga lume, iar la final să scriem #iubeschusana și #impreunareusim”, au postat conducătorii Hușanei pe rețelele de socializare.

Iar comentariile au apărut imediat, hușenii demonstrând că pot fi alături de echipa fanion a orașului și în această perioadă dificilă pentru întreaga comunitate.

”Suporter Hușana am devenit prin prisma piciului, care adoră fotbalul, adoră să fie pe stadion, să susțină echipa….bucuria lui este bucuria mea …Dar a venit timpul să fim responsabili, să stăm în case, să petrecem timp de calitate cu ai noștri copii, să fim oameni. #iubesc Hușana! #împreună reușim!”, a scris unul dintre sutele de suporteri ai Hușanei Huși.

”E pustiu fără fotbal!”

Pandemia de Coronavirus a întrerupt orice activitate socială și sportivă. Arene sportive pustii, jucători trimiși acasă, acestea sunt o parte dintre imaginile sumbre ale zilelor noastre. Totuși, sportivii nu și-au pierdut speranța că va veni ziua când totul va reveni la normal. Este și cazul lui Cătălin Solomon, fotbalistul Hușanei Huși.

”Pentru mine, totul e pustiu fără fotbal. Sper să trecem cât mai repede peste această perioadă, care stopează fotbalul în lumea întreagă”, a spus Solo. El a ales să stea acasă și îi îndeamnă pe vasluieni să facă același lucru: ”Mă antrenez de acasă”.

De altfel, atacantul formației hușene nu credea că se va ajunge la o asemenea situație și speră ca lumea să înțeleagă că deciziile luate acum vor conta pe viitor.

”Nu credeam că va fi așa ceva. Omenirea se confruntă cu cea mai mare problemă. Deciziile pe care le iau oamenii în situația asta mă înspăimântă. Cred că furtuna va trece! Alegerile pe care le facem acum ne pot schimba viața!”, a declarat Cătălin Solomon, cel mai iubit fotbalist al Hușanei.

Acesta are un mesaj și pentru suporteri. ”Le transmit fanilor să fie alături în continuare de Hușana. Mii de mulțumiri că sunt alături de noi și îi aștept cu drag la stadion”, a transmis fotbalistul.

Articol de Cristian Lapa (Vaslui)