Marți, 5 septembrie, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul UEFA Youth League, ruta campioanelor.

Câștigătoare a Ligii de Tineret în sezonul precedent după ce a învins-o pe UTA Arad în finala campionatului, scor 3-1, Universitatea Craiova își va începe parcursul european la juniori în compania formației FK Partizan din Serbia.

Meciurile sunt programate pentru 4 octombrie, turul, respectiv 25 octombrie, returul. Universitatea Craiova va juca primul meci acasă.

Dacă va trece de formația FK Partizan, Craiova va întâlni în turul următor învingătoarea dintre FK Turan Turkistan din Kazahstan și FC Sheriff Tiraspol din Republica Moldova. Datele pentru meciurile din cea de-a doua rundă sunt 8 noiembrie, turul, respectiv 29 noiembrie, returul. Reprezentanta României va evolua în deplasare în primul meci.

Dacă va trece de cele două tururi, Universitatea Craiova va evolua în play-off-ul UEFA Youth League unde, pe lângă formațiile de pe ruta campioanelor, se vor regăsi echipele clasate pe locurile 2 în grupele de pe ruta UEFA Champions League, respectiv echipele de tineret ale cluburilor ce evoluează în Liga Campionilor.