Sursa foto: Facebook CS United Galați

Spectacol total miercuri seară la Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc în primul episod al duelului dintre FK Odorheiu Secuiesc și CS United Galați din semifinalele Ligii I Futsal Fortuna

La capătul unui meci superb, United Galați a reușit să se impună, scor 7-2 (3-1), și are în acest moment prima șansă la calificarea în marea finală. Omul meciului a fost brazilianul Leonardo dos Santos „Pelé”, care a marcat de trei ori în poarta harghitenilor. El a fost secondat de Daniel Araujo, cu un gol și două pase decisive.

„Ne-a fost puțin teamă de această primă partidă pentru că FK Odorheiu Secuiesc evoluează foarte bine pe teren propriu. Am făcut însă un meci foarte bun, pe alocuri excelent, în care am arătat spiritul acestei echipe. Mă bucur pentru băieți, pentru pubicul gălățean, pe care îl așteptăm la meciul de pe teren propriu”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei CS United Galați. Ignat s-a evidențiat și el la Odorheiu Secuiesc, cu două pase de gol!

FK Odorheiu Secuiesc – CS United Galați 2-7, Sala Sporturilor, Odorheiu Secuiesc
Au marcat: Balázsi Attila (16), Csomor Máté (35) / Leonardo dos Santos „Pelé” (6, 15, 15), Crișan Robert (22), Matei Boșneagă (24), Octavian Cireș (29), Daniel Araujo (40)
Arbitri: Chița Liviu (Pitești), Dârjan Liviu (Brașov); Kiuță Mihai Alexandru (Brașov)
Observator: Sorescu Bogdan (Pitești)

FK Odorheiu Secuiesc: Grigoraș, Farkaș – Szecsi, Balint, Balazsi, Kedei, Tanko, Miklos, Kanyo, Galfi, Jakab, Kerestely, Csomor, Peter
Antrenor: Jakab Zoltan

United Galați: Toniță, Cârdei, Păduraru – Burdujel, Araujo, Crișan, Pelé, Ignat, Cireș, Petică, Arhire, Oană, Boșneagă
Antrenor: Florin Ignat

Duelul se va muta apoi, cel puțin pentru un meci, la Galați, meciul doi fiind programat marți, 19 aprilie, la Sala Sporturilor „Dunărea” de la ora 18:00.

În prima semifinală, Autobergamo Deva s-a impus în primul meci, în deplasare, scor 3-2, în fața formației CFR Timișoara. Partida s-a disputat pe 5 aprilie. Al doilea meci se va juca la Deva sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 18:00.

Articol de Adi Dobre