Finalul de sezon al fotbalului feminin aduce în prim-plan un nou meci cu trofeul pe masă! Finala Cupei României feminin se va disputa duminică, 11 iunie, de la ora 13:00, în Complexul Sportiv ”Arcul de Triumf” din București.

Protagonistele ultimului act se vor decide dintre CS Carmen București /  CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și Universitatea Cluj / FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în urma disputării semifinalelor programate în 4 iunie.

Iubitorii de fotbal feminin care doresc să sărbătorească încheierea sezonului sunt așteptați pe 11 iunie, pe stadionul din cadrul complexului ”Arcul de Triumf, pentru o festivitate cu fast și confetti. Biletele pentru finala Cupei României Feminin sunt disponibile pe bilete.frf.ro la prețul general de 10 RON.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.