Partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024, se va juca sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria.

Ca urmare a dialogului constant și eficient între FRF, Federația de Fotbal din Israel și UEFA, suporterii români vor avea alocate mai multe bilete decât cota de 5% impusă de regulamentele competiției. Dintr-un total de 3.800 de locuri, 462 vor putea fi ocupate de suporterii tricolorilor.

UPDATE 3 | Organizatorii au anunțat că porțile de acces se deschid la ora 19.00. Biletele ce nu au fost încă livrate vor fi expediate în următoarele ore. Singura posibilitatea de transfer între Felcsut și Budapesta este cu mașina și se recomandă parcarea autovehiculului aici. Spectatorii sunt rugați să nu aibă la ei, la intrarea în stadion, bagaje mai mare de mărimea unei foi A4. Regulamentul de acces și conduită este disponibil aici.

UPDATE 2 | Ca urmare a faptului că procesul de verificare și validare a comenzilor a durat mai mult decât anticipau organizatorii, biletele destinate suporterilor români vor fi livrate începând de azi, 17 noiembrie.

UPDATE | Vineri, 10 noiembrie: din cele 462 de locuri alocate fanilor români mai sunt disponibile doar 37, la peluză. Toate celelalte au fost deja achiziționate de pe site-ul federației din Israel (vezi link mai jos).  

Ținând cont de condițiile speciale de securitate în care se va desfășura această partidă, vă rugăm să citiți cu atenție indicațiile de mai jos:

  • Capacitatea stadionului este de 3.800 de locuri, din care suporterii români vor putea accesa 462 (300 în sectorul 3H, 162 în sectorul 3I, conform hărții de mai jos).
  • Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pe care vor fi puse la vânzare biletele.
  • Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) și va încărca o imagine cu actul de identitate.
  • Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.
  • Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.
  • Prețul unui bilet este de 100 shekeli (aproximativ 24 EUR, respectiv 120 RON).
  • Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă.
  • Regulile de acces în stadion pot fi accesate aici.

BILETELE POT FI CUMPĂRATE DE LA LINK-URILE DE MAI JOS:

Marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Arena Națională va găzdui partida România – Elveția, la finalul căreia am putea sărbători calificarea la turneul final. Ultimele bilete la acest meci sunt disponibile pe bilete.frf.ro.