U Olimpia Cluj a cucerit trofeul de campionă în Liga de Junioare U15, după ce a învins în finală echipa ACS Campionii Fotbal Club Argeș, scor 5-1.

Rezultatul final al meciului de la Odorheiu Secuiesc a fost stabilit încă din prima repriză. Pentru echipa campioană au marcat Iulia Șova (3 goluri), Ana Filip (1) și Maria Preda (1).

U Olimpia Cluj a fost câștigătoarea Seriei 2 din cadrul turneului final al competiției, înregistrând două victorii și o remiză (7-1 AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 3-2 Gaz Metan Mediaș) și o remiză (1-1 FCSB). De partea cealaltă, FC Argeș a câștigat Seria 1, tot cu două victorii (10-0 AFC Botoșani, 1-0 Vasas Femina Odorhei) și un rezultat de egalitate (2-2 Orizontul Țifești).

U Olimpia Cluj a câștigat toate trofeele puse în joc în sezonul 2020-2021 al fotbalului feminin românesc: titlul în Liga 1 Feminin, Cupa României, titlul în Liga de Junioare U17 și U15.

Turneul final al Ligii de Junioare U15 s-a desfășurat în perioada 2-6 iulie, la Odorheiu Secuiesc. În această fază a competiției au evoluat opt echipe, împărțite în două serii.

Seria 1: ACS Campionii FC Argeș, Vasas Femina, Orizontul Țifești, AFC Botoșani

Seria 2: CS Gaz Metan Mediaș, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Universitatea Olimpia Cluj, FCSB

Iată mai jos rezultatele înregistrate în faza grupelor și clasamentul final: