Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, a organizat în această săptămână, turneul militar de fotbal „Împreună pentru România – Centenar”, la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport din Craiova (fostul stadion „Aripile”).

Turneul a fost câștigat de echipa Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, următoarele clasate fiind:locul 2 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, locul 3 – Batalionul 20 Infanterie, locul 4 – Penitenciarul Craiova.

Lovitura  de start a turneului a fost dată de Alex Cicâldău, mijlocașul României U21, calificat recent cu naționala la Campionatul European de tineret de anul viitor.

Premierea echipelor a fost făcută de către Ion Geolgău, manager al departamentului de Scouting FRF.

Competiţia s-a înscris în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României și Centenarului Marii Uniri.

La eveniment au participat 16 reprezentative, echipele de fotbal ale unităților militare din garnizoanele Craiova și Caracal, selecționate ale militarilor polonezi din Brigada Multinațională de Sud-Est din Craiova și militarilor americani din Baza Militară Deveselu, precum şi selecționate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj, Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj, Grupării de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” din Craiova, Inspectoratului de Poliție al județului Dolj și Penitenciarului Craiova.