Reprezentativa feminină a României a întâlnit Polonia și Cehia în ultimele jocuri din acest an. După înfrângerea clară cu Polonia, tricolorele au pierdut la limită meciul cu Cehia, scor 1-2, într-un meci jucat pe Stadionul Arcul de Triumf.

ROMÂNIA – CEHIA 1-2
Au marcat: Bălăceanu ’75 / Staskova ’62, Svitkova ’79

ROMÂNIA: 12. Ceasar – 5. Meluță, 15. Goder, 6. Ficzay, 11.Olar-cpt – 8. Vătafu, 4. Bortan (19. Ambrus 89) – 17. Bistrian (16. Bălăceanu 73), 10. Ciolacu, 20. Carp (7. Vlădulescu 73) – 22. Marcu (9. Rus 61). Selecționer: Cristian Dulca
REZERVE: 1. Câmpean, 23. Boandă – 2. Bratu, 3. Tunoaia, 13. Gered, 14. Herczeg, 18. Bâtea, 21. Botojel

CEHIA: 12. Lukasova – 13. Peckova, 8. Pochmanova, 4. Bertholdova-cpt, 2. Dlaskova – 18. K. Dubcova, 12. Cahynova – 10. Svitkova, 20. M. Dubcova, 21. Mrazova – 9. Staskova. Selecționer: Rada Karel
REZERVE: 23. M. Radova, 16. Fuchsova – 5. Dedinova, 7. Martinkova, 11. Polcarova, 14. Cvrckova, 15. Starova, 17. A. Radova

15:30

Vestiarul este pregătit pentru întâmpinarea tricolorelor!

12:00

10:00

14 NOIEMBRIE

20:00

Tricolorele au desfășurat în această după-amiază antrenamentul oficial, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, unde mâine seară, de la ora 18:15, vor întâlni selecționala Cehiei într-un joc amical.

Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 2 și www.frf.tv!

16:00 

Super concurs cu premii pe pagina de Facebook a naționalei feminine pentru trei cei mai înfocați suporteri! Vă așteptăm cu cele mai inspirate mesaje de susținere pentru tricolore!

14:00 

Începând de astăzi, puteți achiziționa bilete la partida amicală România – Cehia și de la casieriile stadionului ”Arcul de Triumf”. Acestea vor fi deschize în preziua și ziua meciului, conform următorului program:
  • 14 noiembrie, între orele 11:00 – 19:00
  • 15 noiembrie, între orele 11:00 – 18:15
Ia-ți gașca și hai la meci! Biletele sunt disponibile și online aici: https://bilete.frf.ro/

12:00 

Meciurile naționalei feminine sunt #familyfriendly, motiv pentru care am deschis un sector exclusiv familiilor cu copii!

Dacă nu aveți planuri marți seara și vă doriți o experiență inedită, vă așteptăm la meciul tricolorelor cu Cehia! Un mediu sigur pentru cei mici și multe surprize pentru o experiență unică! Biletele în sectorul dedicat familiilor sunt disponibile pe https://bilete.frf.ro/.

10:00 

Partida amicală România – Cehia se vede în direct pe Digi Sport 2 și www.frf.tv! În cazul în care nu puteți fi prezenți pe stadion, sperăm că ne veți face galerie din fața televizoarelor! Susținerea voastră contează enorm pentru noi! #HaiRomania

13 NOIEMBRIE

17:00 

Fetele au avut parte de o surpriză la ședința de pregătire de dimineață, din partea clubului ACS Sportul București, care a venit cu o parte dintre fetițele din programul UEFA Disney Playmakers, încurajându-le pe tricolore și asigurându-le că vor face atmosferă în tribună la meciul cu Cehia de marți. La final, fetele au luat și câteva autografe de la jucătoare.

13:00 

Tricolorele au avut programată în această dimineață o ședință de pregătire pe stadionul Daco-Getica din Colentina. La antrenament a fost prezent și directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, care a reiterat susținerea FRF pentru tricolore, cât și importanța acestor jocuri amicale în pregătirea viitoarei campanii de calificare la WEURO2025.

12 NOIEMBRIE

15:00 

Prezența voastră în număr cât mai mare pe “Arcul de Triumf” ar fi cel mai frumos cadou de final de an! România-Cehia, marți, 15 noiembrie, de la ora 18:15. Bilete disponibile pe https://bilete.frf.ro

12:00 

10:00

Ștefania Vătafu a bifat selecția cu numărul 100 pentru naționala feminină în partida cu Polonia, intrând astfel în clubul select al jucătoarelor cu 100 de selecții pentru România! Felicitări, Ștefi, și la cât mai multe reușite sub tricolor!

11 NOIEMBRIE

POLONIA – ROMÂNIA 6-0
Au marcat: Padilla Bidas (20, 40), Wiankowska (29, 64, 90+3), Wrobel (49)

POLONIA: 1. Szemik – 25. Wos, 19. Padilla Bidas (4. Maciazka 87), 7. Mesjasz, 2. Wiankowska – 10. Zawistowska – 9. Pajor-cpt (20. Kopinska 77), 11. Pawollek – 13. Lefeld, 17. Buszewska, 3. Wrobel. Selecționer: Nina Patalon
REZERVE: 12. Szymczak, 22. Szperkowska – 5. Grec, 6. Jedlinska, 8. Kozak, 14. Zapata, 15. Konat, 21. Kaczor, 23. Adamek, 24. Zieniewicz, 26. Kulig.

ROMÂNIA: 12. Ceasar – 17. Bistrian (18. Bâtea 59), 5. Meluță, 6. Ficzay, 15. Goder (21. Botojel 84), 11. Olar-cpt – 8. Vătafu, 4. Bortan (19. Ambrus 71), 10. Ciolacu (14. Herczeg 71) – 20. Carp (7. Vlădulescu 71), 9. Rus (22. Marcu 59). Selecționer: Cristian Dulca
REZERVE: 1. Câmpean, 23. Boandă – 2. Bratu, 3. Tunoaia, 13. Gered, 16. Bălăceanu

12:00 

Am intrat în starea de meci cu o scurtă activare sub supravegherea preparatorului fizic, Darius Hîmpea. Suntem pregătite de meci și gata să dăm totul pentru România!

10:00 

Bună dimineața din ziua meciului cu Polonia! Astăzi, de la ora 17:00, dăm startul pregătirii următoarei campanii de calificare, la Ostrowiec, pe stadionul Municipal Sports Club KSZO, împotriva Poloniei! #HaiRomania

10 NOIEMBRIE

20:00 

Tricolorele au avut programată în această seară ultima ședință de pregătire dinaintea partidei amicale de mâine după-amiază cu Polonia! Meciul va putea fi urmărit în direct pe www.frf.tv, de la ora 17:00!

13:30

12:30

Bună dimineața din ploioasa Polonia! A sosit momentul să anunțăm câștigătorii concursului organizat pe pagina de Facebook Nationala Romaniei de Fotbal Feminin!
 
Laura Rus a selectat cele mai bune 10 întrebări, toți urmând a primi o invitație dublă la partida România – Cehia din 15 noiembrie, ora 18:15, stadion ”Arcul de Triumf”. De asemenea, cea mai interesantă a fost cea adresată de 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐃𝐧𝐢, care va fi premiată cu un tricou semnat de tricolore! Lista câștigătorilor: Ganea Alina, Spiridon Violeta Alisia, Denisa Dni, Cristina Rasol, Teodorescu Dumitru, Radu Comanac, Roxana Andreea, Raluca Mariana Malic, Costeanţ Andreea, Andra Andra Gza. 

Felicitări tuturor câștigătorilor și îi rugăm să ne contacteze în privat pe pagina naționalei feminine pentru a ridicarea premiilor sau pe adresa de email emma.barsan@frf.ro.

9 NOIEMBRIE

18:30

15:00

Selecționerul Cristian Dulca a oferit un interviu în exclusivitate pentru FRF TV, în care a punctat principalele lucruri bune din campania precedentă, obiectivele pentru perioada următoare, dar și schimbările pe care FRF își dorește să le facă pentru dezvoltarea jucătoarelor tinere din cadrul loturilor naționale.

12:30

Bună ziua de la Buftea, unde tocmai am încheiat ultimul antrenament înaintea deplasării în Polonia. Pregătirea merge conform planului, vrem să mergem în Polonia să dăm totul pentru victorie! Ne revedem mai târziu, cu detalii despre călătoria în Polonia!

8 NOIEMBRIE

20:00

Tricolorele au avut programată în această după-amiază o nouă ședință de pregătire! Ne revedem dimineață, cu ultimul antrenament în țară înaintea deplasării în Polonia!

15:00

Multe goluri, dar și parade speciale la antrenamentul de astăzi al fetelor! VIDEO mai jos!

13:00

Cristi Dulca le-a convocat pe tricolore pe terenul de la Buftea pentru o primă ședință de pregătire a zilei. Obiectivul principal: creșterea treptată a ritmului până la primul meci amical, din Polonia, transmis în direct la FRF.tv, vineri, de la ora 17:00.

11:00

Camelia Ceasar, portarul naționalei feminine și al Romei, a parat penalty-ul decisiv în Supercupa Italiei. Vezi un interviu FRF.tv cu jucătoarea noastră!

9:00

Astăzi o sărbătorim pe Maria Ficzay! La Mulți Ani fericiți!


7 NOIEMBRIE

19:30

Tricolorele au disputat în această seară primul antrenament de pregătire a jocului cu Polonia, din deplasare! Fetele noastre și-au setat și un obiectiv pentru perioada următoare: nu există meciuri mici în tricoul echipei naționale, așa că fiecare joc pe care-l vom disputa până la startul următoarei campanii va fi la fel de important ca unul oficial!

Rămâneți alături de noi pe durata acestui cantonament de pregătire, pentru a fi la curent cu toate detaliile despre #nationalafeminina!

10:00

Primele tricolore au ajuns în această după amiază în cantonamentul de la Mogoșoaia, urmând ca restul jucătoarelor să se alăture lotului în cursul zilei de astăzi.

Fetele au făcut încălzirea cu activările pentru sponsori, urmând ca în această după-amiază să revină pe teren, pentru primul antrenament.

Selecționerul Cristian Dulca a convocat 23 jucătoare pentru primele meciuri de pregătire a viitoarei campanii, Campionatul European de Fotbal Feminin din 2025:

PORTARICamelia Ceasar (AS Roma / Italia), Lavinia Boandă (F.C. Lumezzane / Italia), Sara Câmpean (Politehnica Timișoara);

FUNDAȘIOprea Olivia (Alhama CF / Spania)Erika Gered (Diosgyori VTK / Ungaria), Alexandra Tunoaia (Chievo Verona Women / Italia), Brigitta Goder (Haladás-Viktoria FC / Ungaria), Teodora Meluță (Politehnica Timișoara), Claudia Bistrian (FF La Solana / Spania), Maria Ficzay (Fortuna Hjorring / Danemarca), Antonia Bratu (Politehnica Timișoara), Cristina Botojel (Universitatea Cluj);

MIJLOCAȘIȘtefania Vătafu (RSC Anderlecht / Belgia), Andrea Herczeg (ETO Gyor / Ungaria), Beata Ambrus (FC Kolos Kovalivka / Ucraina), Ana Vlădulescu (Haladás-Viktoria FC / Ungaria), Ioana Bălăceanu (FC Universitatea Cluj), Ioana Bortan (FC Universitatea Cluj), Mihaela Ciolacu (FC Universitatea Cluj);

ATACANȚIFlorentina Olar (Fortuna Hjorring / Danemarca), Rus Laura (Lokomotiv Stara Zagora / Bulgaria), Carp Cristina (BSC Young Boys / Elveția), Mara Bâtea (FC Universitatea Cluj), Carmen Marcu (FC Universitatea Cluj), Bianca Ienovan (Politehnica Timișoara);

*Din cauza unei accidentări, Bianca Ienovan nu se va putea prezenta la această acțiune, jucătoarea urmând a fi înlocuită de colega sa de echipă, Antonia Bratu!
** Din urma unei accidentări suferite în acest weekend, Olivia Oprea (Alhama CF / Spania) nu va putea fi prezentă la această acțiune, fiind înlocuită de Cristina Botojel (Universitatea Cluj)