Ți-ai dorit vreodată să fii prezent la tragerea la sorți a unui turneu final? Acum ai ocazia să fii acolo!

Tragerea la sorți a grupelor turneului final ale Campionatului European UEFA Under 21 va avea loc pe 18 octombrie, ora 19:00, la Ateneul Român în București.

La ultimele 2 ediții ale turneului final, România U21 a câștigat respectul tuturor, luptând de la egal la egal cu cei mai puternici adversari.

În 2019, în Italia, naționala lui Mirel Rădoi a ajuns în semifinalele competiției iar în 2021 echipa pregătită de Adi Mutu a fost la un pas de a se califica dintr-o grupă infernală, din care România a plecat neînvinsă de Germania și Olanda, învingând țara gazdă, Ungaria.

Aceste performanțe au trimis echipa națională a României în urna a doua la tragerea a sorți, unde cele 16 echipe reprezentative sunt împărțite în patru urne valorice.

URNA 1: Spania, Portugalia, Germania, Franța

URNA 2: Anglia, Italia, Țările de Jos, România

URNA 3: Croația, Elveția, Belgia, Cehia

URNA 4: Ucraina, Norvegia, Israel, Georgia

Cu alte cuvinte, în cele 2 grupe de la București și Cluj, alături de România se vor afla 3 dintre cele mai puternice echipe naționale ale Europei!


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!