Fanii care vor veni la meciul cu Elveția, programat pe Arena Națională, se vor putea distra în Arena Fanilor!

Arena Fanilor, ce se va întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, se deschide la ora 18:45, cu trei ore înainte de startul partidei. Vor exista puncte de face-painting, unde fanii își pot schimba look-ul pentru meci, precum și multe jocuri disponibile acestora, cum ar fi: noul joc FC24 pe Playstation, photo 180 de grade, photobooth, biliard și darts cu mingea de fotbal, foosball și robokeeper, unde fanii își vor putea testa execuțiile de la 11 metri împotriva unui portar automatizat.

Partenerii FRF, Penny, Bergenbier, Casa Pariurilor Altex și Autoklass, vor fi prezenți și vor oferi cadouri suporterilor. De asemenea, fanii vor interacționa cu Ronny, mascota echipei naționale, și își vor putea achiziționa produse licențiate oficial cu Echipa Nationala de la cele două puncte de vânzare deschise în Arena Fanilor.

Totodată, va exista un colț special dedicat suporterilor echipei naționale, unde aceștia își vor putea testa șutul la poartă pe Nintendo Kinect și vor avea ocazia de câștiga premii, printre care și tricoul echipei naționale.

Atmosfera în Arena Fanilor va fi întreținută de DJ, MC si fanfara Los Platanos.