Vineri, 14 aprilie, s-au jucat 3 din cele 4 meciuri programate în sferturile de finală ale Cupei României la feminin! Partida dintre ACS Banat Girls și Universitatea Cluj a fost amânată, urmând a se disputa pe 3 mai, de la ora 15:30.

Această etapă a cupei a fost plină de surprize pentru iubitorii de fotbal, însă se stiu deja trei dintre cele 4 semifinaliste: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, FC Csikszereda Miercurea Ciuc și FC Carmen București!

Politehnica Timișoara, lider al clasamentului în play-off-ul Ligii 1 Feminin, a fost eliminată de către FC Carmen București, rivala acesteia de pe poziția trei.

Duel interesant și la Constanța, între performerele Ligii 2 Feminin, Farul Constanța și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud! Andreea Corduneanu a adus victoria Bistriței în prelungirile partidei, din penalty, asigurând astfel calificarea echipei în semifinalele Cupei României!

FK Csikszereda, execuție inedită contra Rapidului! Echipa din Miercurea Ciuc a câștigat categoric duelul cu giuleștenele, scor 8-1, la Baza Constructorul Mobexpert.

REZULTATELE JOCURILOR DIN 14 APRILIE:

Farul Constanța – Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud 1-2
FC Rapid 1923 – FK Csikszereda 1-8
FC Carmen București – Politehnica Timișoara 1-0

ACS Banat Girls – Universitatea Cluj – joc amânat pentru 3 mai, ora 15:30

Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc după disputarea ultimului joc din sferturile de finală! Semifinalele competiției sunt programate duminică, 4 iunie!