Federația Română de Fotbal, prin departamentul GROW, anunță startul înscrierilor în competițiile Cupa Satelor și Interliga Națională!

Noul sezon al competițiilor de grassroots se apropie de linia de start, iar primul pas îl reprezintă înregistrarea participanților.

CUPA SATELOR

Etapa I (faza județeană) debutează după data de 15 octombrie, după finalizarea înregistrărilor. Această fază este organizată de Asociațiile Județene de Fotbal pentru fiecare județ în parte. Pentru a intra în competiție, un județ trebuie sa aiba minimum 8 echipe participante.

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2010 – U13) ale satelor și comunelor
din România. O comună poate participa cu mai multe echipe. Sunt acceptate in competitie si echipele constituite integral din fete.

INTRĂ ACUM SĂ ÎȚI ÎNREGISTREZI ECHIPA ÎN COMPETIȚIE!
REGULAMENT CUPA SATELOR 2022-2023


INTERLIGA NAȚIONALĂ 

Interliga Națională de Fotbal – ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă (băieți și fete), organizată pentru copii din mediul urban și rural, patru categorii de
vârstă U7 (n. 2016), U8 (n. 2015), U9 (n. 2014) și U10 (n. 2013). Competiția se organizează la nivel județean – interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal și AMFB, zonal și cu finalitate națională prin Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola – Trofeul Gheorghe Ene, organizată de către FRF. INTRĂ ACUM SĂ ÎȚI ÎNREGISTREZI ECHIPA ÎN COMPETIȚIE!

Este un proiect inaugurat de Federaţia Română de Fotbal în anul 2015, sub umbrela programului Împreună Suntem Fotbal. REGULAMENT INTERLIGA NAȚIONALĂ 2022-2023