Foto: Facebook CFR Cluj

Antrenorii primei reprezentative, precum și cei ai naționalelor U21 și U20 au realizat un adevărat tur de forță pentru a urmări la lucru în acest început de an cât mai mulți tricolori atât la antrenamente, cât și la meciuri oficiale sau amicale.

Selecționerul Edward Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul campioanei CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii de națională la ședințe de pregătire și în partide de verificare. A urmat deplasarea în Italia, la Genoa, pentru discuții cu George Pușcaș și Radu Drăgușin.

Tot în Italia, după 9 zile petrecute în Antalya, s-a aflat și antrenorul secund Ionel Gane, pentru a-i urmări pe jucătorii Pisei, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus, dar și pe Răzvan Marin, la partida Empoli – Sampdoria. De asemenea, în Italia, analistul video Michele Iannucci a urmărit mai multe partide în care au evoluat stranierii noștri.

Ceilalți membri ai staff-ului, Florin Constantinovici, Alexandru Radu și Leontin Toader, s-au deplasat în Antalya, pentru a-i monitoriza pe fotbaliștii naționalei aflați acolo în cantonament cu echipele de club. Florin Constantinovici l-a vizitat apoi și pe Denis Drăguș în Belgia, în timp ce Leontin Toader a urmărit pregătirea liderului din România, Farul Constanța, care a rămas în țară.

Selecționerul U21, Emil Săndoi, împreună cu staff-ul său, precum și antrenorul U20, Daniel Pancu, au stat și ei cu ochii pe tinerii tricolori aflați în perioada de pregătire în Turcia.