În perioada 2-4 februarie, Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat, la Pitești, cursul de iarnă pentru arbitrii și observatorii de fotbal în sală.

Deschiderea cursului ce a avut la Hotel Victori – Pitești, în prezența celor 25 de arbitri și 16 observatori, a fost făcută de către responsabilul Compartimentului Futsal din cadrul CCA – Bogdan Sorescu.

Prima zi a inclus și testarea teoretică și video a participanților, după acestea fiind furnizate cele mai noi informații și modificări ale Legilor Jocului de Futsal 2023-2024. Bogdan Sorescu și Gabriel Gherman au prezentat spre analiză arbitrilor și observatorilor de arbitri futsal mai multe clipuri cu abateri comise în suprafața de pedeapsă, atacuri neregulamentare.

A doua zi a cursului a debutat cu susținerea testelor fizice în vederea reluării campionatului, urmate de sesiuni teoretice și de vizionare a clipurilor cu diferite abateri. Seminarul s-a încheiat cu concluzii și recomandări transmise de reprezentanții CCA tuturor participanților.