Selecționerul echipei naționale de seniori s-a întâlnit miercuri, 2 martie, cu membrii naționalei de nevăzători, pe care i-a felicitat pentru calificarea la un turneu final al Campionatului European.

Alături de Edward Iordănescu a fost Miodrag Belodedici, care le-a oferit jucătorilor din naționala de nevăzători premii pentru calificarea la EURO, iar la întâlnire a fost prezent și Mihai Dima, vicepreședinte al Asociației Nevăzătorilor.

„E o onoare să fiu alături de oameni care pun atât de mult suflet și atât de multă determinare în activitatea pe care o au. Sunt aici pentru a vă felicita pentru lucrurile extraordinare pe care le faceți. Nu în ultimul rând, sunt aici să „fur” informații de la dumneavoastră despre aceste calificări. Aș vrea să ne mândrim și noi în viitorul apropiat cu performanțele pe care voi le-ați realizat. Vă felicit și vă țin pumnii la următorul turneu final”, a transmis selecționerul Edward Iordănescu.

Sorin Lăpădatu, selecționerul naționalei de nevăzători i-a oferit lui Edi Iordănescu o minge specială, folosită în fotbalul pentru nevăzători, semnată de jucătorii pe care îi antrenează.

Înaintea turneului final din acest an, naționala de nevăzători va desfășura un cantonament la Mogoșoaia, în luna aprilie. Naționala de nevăzători a României s-a calificat la Campionatul European din 2022 cu victorii pe linie, în urma unui turneu de calificare care a avut loc toamna trecută la Buftea. Tricolorii au trecut atunci de naționalele Polonia, Albania și Grecia.