Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Naționala României va disputa în luna septembrie ultimele două partide din grupa de UEFA Nations League:

  • Vineri, 23 septembrie, ora 21:45, stadionul Olimpic (Helsinki): Finlanda – ROMÂNIA 
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina

Începând de vineri, 2 septembrie, biletele pentru cele două meciuri sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

FINLANDA – ROMÂNIA

Prețul unui tichet este de 171 de lei (35 euro), iar data limită pentru achiziționarea biletelor la partida de la Helsinki este joi, 15 septembrie, ora 23:00. Livrarea biletelor către cumpărători se va face prin e-mail, în format e-ticket.

Suporterii sunt rugați să consulte periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe pentru noutăți privind condițiile de călătorie în Finlanda.

ROMÂNIA – BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA

Prețul unui tichet este de 25 de lei la peluze și 60 de lei la tribune.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.


Tot vineri, 2 septembrie, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro sunt disponibile și biletele pentru meciurile naționalelor U21 și U20 din această lună de pe teren propriu. Biletele pentru U21 au prețul de 15 lei la peluze și 30 de lei la tribune, iar pentru U20, 10 lei la peluze și 20 de lei.

  • Vineri, 23 septembrie, Cluj Arena (Cluj-Napoca): România U21 – Spania U21
  • Luni, 26 septembrie, stadion Francisc Neuman (Arad): România U20 – Germania U20
  • Marți, 27 septembrie, stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca): România U21 – Țările de Jos U21