România va găzdui Campionatul European UEFA Under 21 în perioada 21 iunie – 8 iulie. Și, evident, vom juca acasă! Toate meciurile Echipei Naționale se vor desfășura pe stadionul Steaua, iar pe 18 octombrie, după tragerea la sorți de la Ateneul Român, vom afla grupa în care va evolua reprezentativa noastră.

Conduși de pe bancă de Mirel Rădoi în 2019, jucătorii Echipei Naționale U21 au avut un traseu de neuitat în grupele turneului final disputat în Italia. Cu victorii în meciurile cu Anglia și Croația și un egal cu Franța, tricolorii s-au clasat pe primul loc de grupă. În faza semifinalelor, Germania s-a impus cu scorul de 4-2, însă energia și dăruirea jucătorilor români a adus mii de spectatori pe stadioanele din Italia, cât și o mulțime de români în fața televizoarelor.

În 2023 vom juca toate meciurile din grupe acasă, iar aportul suporterilor poate să fie decisiv pentru evoluția echipei. Cu o capacitate de 31.254 de locuri, stadionul Steaua a fost inagurat în 2021 și este pregătit pentru a fi luat cu asalt de fanii români de pretutindeni, dornici să încurajeze Naționala U21 în drumul către victorie.


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!