Sala Sporturilor „Dunărea” din Galați va găzdui astăzi, marți, 19 aprilie, duelul dintre CS United și FK Odorheiu Secuiesc. Confruntarea va fi în direct la Digi Sport 3 de la ora 19:00.

Acesta e cel de-al doilea duel dintre cele două formații din semifinalele Ligii I Futsal Fortuna. În prima confruntare, disputată în urmă cu o săptămână în Harghita, gălățenii s-au impus cu scorul de 7-2. CS United mai are nevoie de un succes pentru a se califica în finala Ligii I, acolo unde e așteptată de Autobergamo Deva. Hunedorenii au rezolvat rapid disputa din semifinale cu CFR Timișoara, după ce s-au impus cu scorul de 2-0 la general. În cazul în care FK Odorheiu Secuiesc va învinge, meciul decisiv va avea loc miercuri, de la ora 18:00, tot la Sala Săporturilor „Dunărea” din Galați.

„Trebuie să facem abstracție de rezultatul din prima partidă, de la Odorheiu Secuiesc, altfel vom avea probleme. Harghitenii vin fără vreo presiune, tocmai de aceea trebuie să tratăm cu maximă seriozitate meciul de marți seară. Dacă vom evolua la fel de bine ca în ultima perioadă atunci vom fi în finală. Nu avem probleme majore de lot. Sper ca suporterii noștri să ne fie alături și de această dată, așa cum au fost mereu”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei CS United Galați.

Cu o zi înaintea celei de-a doua confruntări cu FK Odorheiu Secuiesc, CS United Galați a anunțat că brazilianul Leonardo dos Santos „Pelé” a semnat prelungirea contractului scandent în această vară. Astfel, Leonardo dos Santos „Pelé” va evolua pentru gruparea gălățeană cel puțin un sezon.

CS United Galați – FK Odorheiu Secuiesc – Sala Sporturilor „Dunărea”, Galați
Arbitri: Ciobanu Vlad, Hanceariuc Bogdan; Mihălcuț Andrei (toți din Iași)
Observator: Nastasa Marius (Piatra Neamț)

Articol de Adi Dobre