FOTO:Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Pe 5 iunie este programată a doua manșă a fazei competiționale care va oferi 5 formații de Liga 3 promovate în sezonul 2024/2025 din Liga 2 Casa Pariurilor.

Toate cele 5 partide se vor disputa de la ora 17:30 și vor putea fi urmărite în direct pe FRF.tv. Jocul dintre FC Bihor Oradea și CSC Ghiroda și Giarmata Vii va fi live pe DigiSport și, pentru românii din străinătate, pe FRF.tv.

Program

AFC Metalul Buzău – CSM Focșani 2007, în tur 1-2 – FRF.tv
CS Dinamo – CS Afumați, în tur 0-1 – FRF.tv
SCM Râmnicu Vâlcea – AFC Câmpulung Muscel 2022, în tur 1-2 – FRF.tv
CS Unirea Ungheni 2018 – CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, în tur 2-2 – FRF.tv
FC Bihor Oradea – CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în tur 2-2 – FRF.tv & DigiSport

Fă-ți cont pe www.frf.tv și obții acces gratuit la peste 500 de meciuri, precum și la conținut exclusiv realizat de echipa media a Federației Române de Fotbal. După ce contul a fost creat, serviciul este disponibil pe web, dar și în browserul telefonului sau în aplicațiile mobile din App Store și Google Play.

Cinci echipe promovate, luptă deschisă pentru al șaselea loc!

Câștigătoarele celor cinci dueluri în dublă manșă vor promova direct în ediția 2024/2025 a Ligii 2.

Ca urmare a trecerii la un sistem competiţional cu 22 de echipe în Liga 2 Casa Pariurilor din sezonul 2024-2025, al şaselea loc promovabil din Liga 3 va fi ocupat de o echipă dintre învinsele în finalele barajelor.

Aceasta va fi desemnată printr-o competiție formată din semifinale și finală (cu un singur joc pe terenul primei extrase la „împerechere”), la care vor participa cele mai bune 4 dintre cele 5 echipe învinse în finalele barajelor (un clasament al acestora va fi făcut luând în calcul toate punctele acumulate în cele 4 meciuri de baraj disputate: finale și semifinale. În caz de egalitate la număr de puncte acumulate, conform criteriului enunțat mai sus, departajarea va fi făcută în conformitate cu art. 27 din ROAF, luând în calcul doar meciurile de baraj-finale și semifinale).

Semifinala într-o singură manșă se va juca în 12 iunie, în timp ce finala care decide echipa promovată va avea loc în 15 iunie.