Federația Română de Fotbal lansează ”Repriza de Joacă”, cel mai mare eveniment de promovare a fotbalul feminin în rândul fetelor cu vârsta cuprinsă între 8-11 ani.

Primul eveniment din această serie va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Sectorul 1, București, între orele 11:00 – 13:00 (zona Roaba de Cultură)!

Prin acest concept, ne propunem să introducem fetele în lumea fotbalului, într-o manieră distractivă și atractivă, prin participarea la patru ateliere în care își pot dezvolta diverse abilități: viteză, reacție, coordonare, agilitate!

Fetele vor fi încurajate pe parcursul atelierelor de jucătoarele și antrenorii Echipei Naționale de fotbal feminin.

Primele 150 de participante care parcurg toate cele 4 ateliere și adună cele 4 cartonașe cu abilități vor fi recompensate cu un trening de prezentare al Echipei Naționale de Fotbal a României și produse SuporteRO din partea PENNY, sponsor al tuturor naționalelor de fotbal ale României.

Tombolă pentru participantele care ajung mai târziu! 

După premierea primelor 150 de fete, fiecare participantă va primi un bilet de tombolă, în care mai sunt puse în joc încă 50 de echipamente ale României și alte premii surpriză!

Imortalizăm momentul la cabina de poze

Pentru a avea cele mai frumoase amintiri din cadrul evenimentului, cabina de poze așteaptă să fie testată de toate participantele, alături de mascota care susține echipa națională, RONNY, care le va încuraja pe fete pe parcursul probelor și le va înmâna premiile, alături de selecționerul primei representative, Cristian Dulca!

În final, ne dorim să ne reîntâlnim cu toți participanții la amicalul naționalei feminine cu Cehia, din 15 noiembrie, ora 18:15, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”! #GirlsPower #ReprizaDeJoaca

Ediție realizată cu sprijinul partenerilor noștri, Primăria Capitalei, PENNY România și Roaba de Cultură!