Liga 1 la fotbal rezervată fetelor programează duminică, 20 martie, primele meciuri ale etapei 3 a play-off-ului / play-out-ului.

AFC Fair Play și Politehnica Timișoara sunt formațiile care vor deschide runda. În sezonul regular, într-o dispută contând pentru etapa a VI-a, Fair Play a câștigat cu scorul de 3-1. Meciul s-a disputat la Ciorogârla, acolo unde se va juca și meciul de duminică.

După un început de play-off foarte bun, ne propunem să ne îmbunătățim și mai mult jocul și să obținem cele 3 puncte la București, pe un teren de pe care am plecat în toamnă învinse. Cel mai important lucru este să reușim să punem în practică tot ce facem la antrenamente și să ne consolidăm cât mai repede propriul stil de joc. Am muncit, ne-am pregătit intens în această iarnă, avem un moral foarte bun și sunt sigură că vom face tot ce ține de noi să câștigăm acest joc”, a spus Melisa Șodinca, jucătoarea echipei Politehnica Timișoara.

După o înfrângere la limită, 0-1 pe terenul campioanei „U” Olimpia Cluj, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc joacă în această rundă pe teren propriu. Gruparea harghitează va primi vizita fetelor de la Heniu Prundu Bârgăului, locul secund în ierarhia Ligii 1.

Meciul din sezonul regular s-a disputat la Prundu Bârgăului, în 14 noiembrie, și s-a încheiat cu victoria vicecampioanei României. Heniu s-a impus cu 3-1.

Sunt conștientă că nu vom avea un meci ușor la Odorheiu Secuiesc, însă sunt încrezătoare atât în mine cât și în echipa mea. Suntem concentrate și ne dorim victoria! Duminică își vor spune cuvântul motivația, dorința și pregătirea din ultima perioadă”, a spus Alexandra Hornea, jucătoarea echipei Heniu.

Etapa se va încheia miercuri, 23 martie, cu meciul dintre „U” Olimpia Cluj și CSM Alexandria. Campioana României s-a impus în deplasare în timpul sezonului regular, scor 2-0.

Venim după doua meciuri fără înfrângere în care am demonstrat că suntem cu adevărat o echipa, ceea ce ne ajută să căpătam un bun moral pentru meciul următor, cel de miercuri. Întâlnim campioana României, știm că nu o să fie un meci ușor, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim să jucăm fotbalul nostru, respectăm echipa, însă vom da tot ce este mai bun pentru că, în cele din urmă, nu avem nimic de pierdut. Am încredere în colegele mele că vom face un meci bun, asta e tot ce contează pentru noi”, a spus Iulia Iorgoni, jucătoarea echipei CSM ALexandria.

Oana Dumitrache, CSM Alexandria: „Ne așteaptă un meci foarte greu, poate mai greu decât cel de la Timișoara. Întâlnim campioana ultimilor ani, echipa care a dominat campionatul intern. Însă noi avem un moral foarte bun după ultimul meci de la Timișoara, am demonstrat ca nu a fost o întâmplare faptul ca ne-am calificat in play off și că ne meritam locul în Clasament. Am încredere în fete, în echipa noastră și știu ca vom face din nou un meci bun. Adversarelor nu le va fi deloc ușor cu noi

Călin Pistolea, antrenor CSM Alexandria: „Avem un moral bun după primele meciuri. Sunt conștient că ne așteaptă un meci foarte dificil. Suntem încrezători în șansele noastre și ne dorim să facem un joc bun pentru a obține cât mai mult din acest meci. Pentru astfel de meciuri ne antrenam în fiecare zi. Aceste confruntari ne pot arăta la ce nivel suntem

 PLAY-OFF 

Duninică, 20 martie
ora 11:00: AFC Fair Play – Politehnica Timișoara
ora 14:00: ACS Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – ACS Heniu Prundu Bârgăului, în direct pe FRF TV și Liga Feminină

Miercuri, 23 martie
ora 12:00: CSM Alexandria – Universitatea Olimpia Cluj

 PLAY-OUT 

Duminică, 20 martie
ora 11:00: Universitatea Galați – Banat Girls
ora 11:00: Piroș Security Arad – CSȘ Târgoviște
ora 12:00: Fotbal Feminin Baia Mare – Ladies Târgu Mureș