Voluntarii se pot înscrie până la sfârșitul lunii octombrie pe site-ul volunteer.frf.ro.

Aproape 1000 de voluntari vor fi sufletul evenimentelor organizate în București în luna iunie 2020, pe Arena Națională, unde zeci de mii de suporteri vor veni să trăiască experiența fotbalului european.

Înscrierile în programul de voluntari pentru organizarea UEFA EURO 2020 au început oficial la finalul lunii mai în toate cele 12 orașe organizatoare. La București, peste 1500 de candidați au completat formularul de înscriere și 600 au fost deja intervievați la Centrul Cultural Sportiv Tei.

În funcție de abilitățile și interesele lor, voluntarii au ales din 24 de domenii, urmând ca în urma interviului să se stabilească rolul fiecărui candidat.

“Împreună cu voluntarii care se ocupă de recrutare am cunoscut deja 600 de candidați! Este minunat să observăm cum tată și fiu vin împreună la interviu, dorindu-și să acumuleze experiențe unice, profesori din cadrul Universităților din București care doresc să fie un exemplu pentru studenții lor sau studenți din Timișoara care vin cu avionul special pentru a ne cunoaște. Sunt convinsă că acest Turneu Final va aduce împreună cei mai potriviți voluntari care vor avea parte de traininguri calitative, prietenii noi și experiențe unice!” declară Diana Pirciu, Volunteer Manager UEFA EURO 2020

Procesul de completare a formularului de înscriere în programul de voluntari pentru UEFA EURO 2020 se derulează până în luna octombire 2019 și va merge în paralel cu interviurile de selecție, urmând ca până la finalul anului echipa de voluntari să fie completă.

Mai multe detalii despre programul de voluntariat pentru UEFA EURO 2020, descrierile tuturor departamentelor pentru voluntari, cât și formularul de înscriere în program, se regăsesc pe site-ul: volunteer.frf.ro.

De asemenea, poți să ne contactezi la +40786563401 pentru a te ajuta să îți completezi aplicația!