BUCHAREST, ROMANIA - JUNE 21: during the UEFA European Under-21 Championship 2022/23 Group B match between Romania and Spain at Steaua Stadium on June 21, 2023, in Bucharest, Romania. (Photo by Alex Nicodim)

În Capitală se vor juca un sfert de finală, pe Stadionul Giulești, și un meci din semifinale, pe Stadionul Steaua, la turneul final UEFA Under-21 Championship.

Pentru meciurile care vor avea loc în București, programul mijloacelor de transport în comun care circulă pe rutele din preajma stadioanelor va fi prelungit până la ora 01:30.

La meciul din sferturile de finală, care va avea loc pe Stadionul Giulești sâmbătă, 1 iulie, de la ora 22:00, liniile de tramvai 11 și 44, dar și linia de autobuz 178, vor efectua curse și după miezul nopții, pentru transportul fanilor prezenți la meci.

Și, la fel ca la meciurile din faza grupelor, programul liniei de tramvai 41 va fi prelungit tot până la ora 01:30 pentru meciul din semifinalele UEFA Under-21 Championship, care se va juca pe Stadionul Steaua miercuri, 5 iulie, de la ora 22:00.

Federația Română de Fotbal mulțumește Primăriei Capitalei și TPBI – Transport Public București-Ilfov pentru sprijinul acordat în prelungirea programului de lucru al flotei de transport public, pentru a asigura astfel cele mai bune condiții de desfășurare a turneului UEFA Under-21 Championship.

 Programul meciurilor 

SFERTURI DE FINALĂ

Sâmbătă, 1 iulie

 19:00  Georgia vs Israel (Stadionul Meskhi, Tbilisi)
 22:00  Spania vs Elveția (Stadionul Giulești, București)

Duminică, 2 iulie

 19:00  Anglia vs Portugalia (Stadionul Shengelia, Kutaisi)
 22:00  Franța vs Ucraina (Cluj Arena, Cluj)

SEMIFINALE 

Miercuri, 5 iulie

 19:00  Georgia/Israel vs Anglia/Portugalia (Batumi Arena, Batumi)
 22:00  Spania/Elveția vs Franța/Ucraina (Stadionul Steaua, București)

Oferta Family Zone, oriunde pe stadion

Suporterii vor putea beneficia de oferta pentru familii la meciurile din sferturile de finală și semifinalele competiției, care vor avea loc zilele viitoare la București și Cluj-Napoca.

Noutatea la aceste partide este că biletele pot fi cumpărate în orice zonă a stadionului, nu doar într-un sector special desemnat. Suporterii pot cumpăra până la 5 bilete alăturate, dintre care cel puțin unul trebuie să fie pentru un copil de până în 16 ani. Pentru copii, vor fi emise bilete cu valoare zero.

Pentru a intra pe stadion, fiecare persoană, inclusiv copiii sub 16 ani, trebuie să dețină un bilet valabil (chiar dacă biletul are valoare zero).

 BILETE DISPONIBILE AICI