După jocul cu Islanda de la Reykjavik (2 septembrie), România dispută alte două partide în preliminariile CM 2022: cu Liechtenstein (5 septembrie, ora 21:45, Arena Națională) și Macedonia de Nord (8 septembrie, ora 21:45, Tose Proeski Skopje).

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la partidele România – Liechtenstein și Macedonia de Nord – România sunt rugate să trimită solicitări nominale la adresa paul.zaharia@frf.ro până la data de 27 august, ora 12:00.

Rugăm instituțiile media să indice partida/partidele pentru care solicită acreditare.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a persoanelor acreditate, precum și detalii legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte toate normele în vigoare și regulile de distanțare socială pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Jurnaliștii care vor călători la Skopje sunt rugați ca, în contextul pandemiei, să se informeze din timp cu privire la condițiile de intrare în Macedonia de Nord.

Procesul de acreditare la partida Islanda – România se încheie pe 23 august. Detalii AICI.