FRF TV
FRF TV

România vede fotbal pe FRF TV! Nu trebuie decât să-ți creezi un cont gratuit pentru a putea urmări toată acțiunea live! Pe lângă meciuri în direct, ai interviuri și materiale în exclusivitate, precum și acces premium în vestiarul echipei naționale.

Nu ai încă un cont? Fă-ți acum unul gratuit aici!

Fotbalul nu ia vacanță! FRF TV continuă transmisiunile live de la Euro U19. Semifinalele Italia – Anglia și Franța – Israel sunt în direct marți seara, de la 18:00, respectiv 21:00. Finala turneului din Slovacia se vede vineri, de la 21:00, tot pe FRF TV.

Naționala feminină pregătită de Cristi Dulca a câștigat în Moldova cu 4-0 (VIDEO) în preliminariile Mondialului și întâlnește marți, de la 20:00, Iordania în meciul care închide sezonul în fotbalul feminin.

Primul test al FCSB înaintea noului sezon, contra echipei FC Sfântul Gheorghe din Republica Moldova, va fi transmis miercuri, de la 18:00, tot pe FRF TV.

Partida va fi disponibilă tuturor utilizatorilor FRF TV aici!

România vede fotbal pe FRF TV! Serviciul e disponibil pe desktop și smartphone. Vrei sa nu ratezi nimic? Ia-ți aplicația FRF TV, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Transmisiunile live ale FRF TV în perioada 27 iunie – 1 iulie:
Marti, 28 iunie, 18:00: Anglia – Italia în semifinalele Euro U19 din Slovacia
Marți, 28 iunie, 20:00: România – Iordania (meci amical)
Marți, 28 iunie: 21:00: Franța – Israel în semifinalele Euro U19 din Slovacia
Miercuri, 29 iunie, 18:00: FCSB – FC Sfântul Gheorghe (amical)
Vineri, 1 iulie, 21:00: Finala Euro U19