Duminică, 9 aprilie, de la ora 16:00, tricolorele vor fi prezente în Romania Store – vestiarul suporterilor! Evenimentul are rolul de a le oferi fanilor șansa de a-și întâlni favoritele, precum și de a promova partida amicală cu Maroc, din 11 aprilie! 

Data de 9 aprilie va marca o premieră pentru magazinul Romania Store, naționala feminină fiind prima reprezentativă în vestiarul suporterilor! Astfel, fanii României vor putea face cunoștință cu jucătoarele, lua autografe de la preferatele lor și face fotografii alături de ele! Cei prezenți vor avea șansa de a câștiga invitații la meciul România – Maroc de marți, 11 aprilie, ora 20:30, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”!

Romania Store este magazinul oficial al Echipei Naționale, destinat suporterilor și iubitorilor de fotbal, de unde pot achiziționa cea mai diversificată gamă de echipamente. Romania Store se află în centrul comercial Mega Mall din București, etaj 1.

RONNY va fi alături de tricolore în Romania Store! 

Alături de fete va fi și Ronny, mascota care susține echipele naționale ale României. Ronny se va asigura de întreținerea atmosferei pe tot parcursul evenimentului! Surprizele vor fi nelipsite! 

În momentul de față, tricolorele se află într-un stagiu de pregătire, cu două jocuri amicale programate: cu Slovenia, pe 7 aprilie, în deplasare și contra vicecampioanei Africii, Maroc, pe stadionul „Arcul de Triumf”, în data de 11 aprilie de la ora 20:30.

Fanii care vor să le susțină pe tricolore direct din tribune pot achiziționa bilete pentru meciul cu vicecampioana Africii, Maroc!

 BILETE LA MECIUL AMICAL CU MAROC