În perioada 4-5 iunie, Confederația de Fotbal din Asia (AFC) organizează întâlnirea secretarilor generali ai asociațiilor naționale din zonă.

La evenimentul organizat prin intermediul videoconferinței a fost invitat și Răzvan Burleanu. Președintele FRF împreună cu Alex Phillips, responsabil din partea UEFA pe relația între Europa și Asia, vor dezbate alături de organizatori și participanți rolul strategiilor comerciale în cadrul organizațiilor sportive.

Prin aceste întâlniri, AFC și-a propus să le ofere tuturor federațiilor membre acces la resurse, expertiză și bune practici care să contribuie la dezvoltarea fenomenului fotbalistic pe continentul asiatic.

Întâlnirea va cuprinde și prezentarea viziunii și misiunii organizației care conduce fotbalul în Asia, realizată de secretarul general AFC, Dato’ Windsor John, precum și prezentarea strategiilor implementate de asociațiile din Japonia și Qatar.

În 2019, Răzvan Burleanu a fost invitatul conducerii AFC la Cupa Asiei. Cu acea ocazie, președintele FRF a avut o serie de întâlniri cu lideri ai asociațiilor de fotbal din Asia pentru dezvoltarea unor parteneriate strategice și prezentarea proiectelor de dezvoltare a fotbalului românesc la nivel de copii și juniori.

 

Din iunie 2019, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este președintele Comisiei Media UEFA și conduce grupul de lucru UEFA-Uniunea Europeană, rol pe care-l îndeplinește din martie 2017.