Astăzi a avut loc la Nyon tragerea la sorți pentru play-off-ul ediției 2020/21 a Europa League, competiție în care România ar putea ajunge cu două reprezentante, FCSB și CFR Cluj.

Pentru parcursul campioanelor, CFR Cluj ar putea întâlni, pe teren propriu, în data de 1 octombrie, câștigătoarea partidei KuPS Kuopio (Finlanda) – FK Suduva (Lituania), desfășurată de asemenea într-o singură manșă.

Pentru a accede în ultima fază dinaintea grupelor Europa League, ardelenii trebuie să învingă în deplasare, într-o singură manșă, echipa suedeză Djurgardens IF, în data de 24 septembrie.

Pe celălalt parcurs al competiției, FCSB a aflat că ar putea juca, tot pe teren propriu și tot pe 1 octombrie, cu câștigătoarea partidei APOEL Nicosia (Cipru) – Zrinjski Mostar (Bosnia-Herțegovina).

Până la acest pas e nevoie însă de o calificare obținută pe 24 septembrie în meciul de pe teren propriu cu Slovan Liberec (Cehia).

Federația Română de Fotbal le urează mult succes ambelor echipe în partidele programate în această lună în Europa League, cât și victorii apoi în play-off-ul competiției!