Timișorencele vor începe luna iunie în Franța, la Turneul Internațional de Fotbal feminin care se va desfășura în localitatea Dirinon.

Turneul a devenit o tradiție pentru francezi, fiind organizat de Asociația Sportivă din Dirinon, începând cu anul 1995. Acest eveniment a adunat la start, de-a lungul vremii, echipe din toată lumea și continuă în același format și în acest an. Unicitatea acestui eveniment este oferită de schimbul de experiență pe care îl oferă, dat fiind faptul că pe parcursul acestor zile, jucătorii vor locui la familiile implicate voluntar, vor vizita împrejurimile în zilele de dinainte și după turneu și au oportunitatea de a lega prietenii cu copii din mai multe țări.

Politehnica Timișoara va participa cu două echipe la acest turneu: o echipă de junioare la competiția feminină U13, iar a doua echipă va participa în competiția U11, în care vor întâlni echipe de băieți. La U13, Politehnica Timișoara se află în grupă cu EA Guincamp, FC Nantes, VGA Bohars, ES Cranou și FC Lorient, în timp ce la U11 va întâlni FC Porto, FC Baud, FC Chateaulin, AC Plouzane și RC Lesneven. Printre echipele renumite care participă la ediția din acest an se numără Benfica Lisabona, Olympique Marseille, AS Monaco, RSC Anderlecht, Betis Sevilla, SCO Angers, Montpellier HSC, Stade Brestois 29, FC Toulouse etc.